Sony 3D viewer

Pressemelding fra Sony 29. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Den ultimate kino- og spillopplevelsen med nye Personal 3D Viewer

Krystallklart display, forbedret lyd og optimal komfort med HMZ-T2  

•      Spill 2D & 3D filmer og dine favorittspill i naturtro høyoppløsning

•      OLED skjermer og et lett og anvendelig hodesett gjør seeropplevelsen optimal

•      5.1 surround sound sørger for en fullendt opplevelse    

En overveldende spill- og filmopplevelse

Nye Personal 3D Viewer er lett og komfortabel å ha på, den har høydefinisjons 2D og 3D skjermer med virtuell 5.1 surroundlyd. Den er perfekt for filmtitting og spill med sine doble OLED-skjermer som gir deg sylskarpe og naturtro bilder (ingen cross-talk forstyrrelser)som gir deg en unik opplevelse.    

Elegant kinofølelse i 3D

3D Viewer har dedikerte og høy-responsive OrganicLight-Emitting Diode (OLED)skjermer for hvert øye. Skjermene reproduserer dype og naturtro fargetoner med skarp kontrast og ingen flimring. Med et 45° synsfelt vil du få en fullverdig widescreen kinoopplevelse.    

HMZ-T2 har også et sett med avtakbare lys-skjold, som gir rom for en mer omsluttende og privat seeropplevelse. De fleksible lys-skjoldene fester du enkelt på 3D Vieweren og de er designmessig veldig diskre.

Perfeksjon for filmfans og spillentusiaster

3D Viewer er laget for både filmentusiaster og hardbarkede gamers. 24p Tru Cinema modus viser film slik som regissøren selv ville ha ønsket det, med 24 bilder i sekundet. Eller om du er en ivrig gamer, velg Clear-modus for elegante fast-action sekvenser. Samme hva du velger, automatisk fargetemperatur tilpasning vil gradvis senke fargetone-intensiteten fra blå til røde nyanser slik at du kan se på eller spille dine favoritt filmer/spill komfortabelt i timevis.                                                                         

Slå deg løs med 5.1 surround-lyd

Med flere valgfrie lyd-moduser har 3D-viewer Virtualphones™ teknologi som skaper et 360º naturlig lydfelt og gir deg følelsen av å høre på ekte 5.1 surround-lyd. Det finnes også HarmonicEqualizer-teknologi innebygget, som gjenoppbygger audio-kompresjon i den digitale bølgeformen for en mer fyldig og omsluttende lyd.    

Lettere og mer justerbar for komforten sin skyld

Med sin vekt på 330g er 3D Viewer 20 prosent lettere enn tidligere modeller, i tillegg har den flere muligheter som sørger for større komfort ved bruk. Den har et justerbart hode-bånd og støtte for pannen, vieweren har en behagelig passform og posisjonelle skjermglass slik at du får en avslappet og behagelig 3D-opplevelse. Du kan enkelt benytte dine favoritt hodetelefoner – også de trådløse og øreplugger - når du lever deg inn i din egen verden med 3D Viewer.  

«Alt ved HMZ-T2 er laget med tanke på komfort og den fullendte opplevelsen», sierNaoto Yoshioka, Home Audio Video senior produktspesialist ved Sony Europe. «Med en gang du ser på en film eller spiller et spill skal du bli fullstendig oppslukt av det som foregår, hodesettet er det siste du skal tenke på», fortsetter Yoshioka.

 3D viewer blir tilgjengelig hos forhandlere fra begynnelsen av desember og vil ha en veiledende pris på 8.200 NOK.  

Powered by Labrador CMS