Sony HX955 LED-TV

Pressemelding fra Sony 29. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Se det fullstendige bildet, skapt for å vise hver eneste detalj

Lev deg inn i virkelighetstro bilder med nye HX955 LED-TV fra Sony

•        Få en skarp og naturlig seeropplevelse i 2D og 3D takket være X-Reality PRO

•        Opplev forskjellen mellom lyse og mørke bilder med LED teknologi

•        Koble deg trådløst opp til nettet for å få med deg siste nytt innenfor TV, filmer, musikk, apper og andre tjenester  

Bilder som briljerer

Fra mørkt til lyst og alt som er midt i mellom, HX95 gir deg en fullendt seeropplevelse som er klar og tydelig. Uansett om du ser på i 2D eller 3D vil den slanke og minimalistiske LED-skjermen imponere med rike farger, høy kontrast og detaljerte bevegelser. Det er bildekvalitet på sitt aller beste. 

Klare lyse partier og dype mørke  

Så fort du skrur på HX955 åpenbarer det seg. Bakbelysningen justerer lysstyrken på bildet på de områdene av skjermen hvor det er nødvendig; ekstra lys i de klareste og lyse delene av bildet og mørke partier blir dimmet ned. Resultatet er lavere energibruk og høyere kontrast enn hva som er vanlig for LED TV-er.        

Så virkelig at du tror det er ekte

HX955 gjør TV-bildene levende. Den intelligente bildebehandleren fra Sony, X-Reality PRO, gir deg en virkelighetsnær seeropplevelse. Skjermen har et 4x høyhastighets 3D-panel for elegante 3D-bilder med minimalt støy og crosstalk. Gjør deg klar for å se årets viktigste fotballkamp og favorittfilmen i 3D, HX955 gir deg en overlegen seeropplevelse.                                                                      

Trådløst på nett for musikk og filmer  

Lite som frister på TV? MedSony Internett TV er det bare fantasien din som setter grenser. HX955 gir deg direkte tilgang til Sony Entertainment Network takket være innebygget Wi-Fi. En hel verden hvor streaming av HD filmer, millioner av sanger, TV, nettleser og apper som Twitter™, Facebook®, YouTube™ og Skype sørger for at du aldri vil oppleve et kjedelig sekund på sofaen.              

Elegante linjer og slankt design

HX955 ser like bra ut som den presterer. Den har et kult minimalistisk design som ikke vil stjele all oppmerksomhet i stuen. En praktisk rund brakett lar deg plassere TV-en på lave møbler og se på TV-en i ideell seerposisjon, fordi den er tiltet med 6 graders vinkel- HX955 er en blanding av elegant og komfortabel.    

“ HX95 sammenføyer våre siste oppfinnelser, slik som Full LED bakbelysning som hever standarden på bildekvaliteten,” sier produktspesialist Torbjörn Sjöving ved Sony Nordic, “etter hvert som folk søker et stadig større underholdningstilbud, fra online videoer til spesielle filmer, vil HX95 levere en bildekvalitet som virkelig engasjerer i seeropplevelsen.”        

HX95 vil være tilgjengelig hos forhandlere fra desember 2012.

55" har en veiledende pris på 26.000 NOK og 65" har en veiledendepris på 43.000 NOK.

Powered by Labrador CMS