LG NB5530A

Pressemelding fra LG Electronics 5. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

STOR LYD I NYTENKENDE DESIGN MED LG`S NYE LYDPLATE

Høstens nye lydanlegg fra LG gir stor trådløs lyd i et minimalistisk format med nyskapende teknologi og kreativ utforming.

Soundbar er en produktkategori som har kommet for å bli, og høstens nyheter fra LG Electronics inneholder nyheter som passer både de som ønsker TV på veggen og til de ​​som foretrekker å plassere den på en TV-benk. LG NB5530A er en lydplanke, spesielt utviklet for bruk sammen med TV-modeller på 55 tommer eller større. Den andre store nyheten er den innovative LG LAP340N, en smart og flat lydløsning kalt Sound Plate, som du plasserer TV-en på og som gir fantastisk lyd. Det er en unik løsning for dem som ikke ønsker å sette opp et høyttalersystem på veggen eller vil ha det liggende foran TV-en.

– Vi hører ofte fra våre kunder at den største irritasjonen ved å koble sammen TV og lydanlegg, er å forsøke å skjule alle ledningene, sier Erik Åhsgren, nordisk produktspesialist for Home Entertainment i LG Electronics.

Vårt nye lydsystem gir ikke bare en ekstremt god lyd, Wireless Sound System løser også problemet med alle løse ledninger. I tillegg er vi svært stolte over å ha pakket den fantastiske lyden inn i et slikt elegant og smart design.

Sound Plate - 4.1 system med innebygde subwoofere og med genialt design

I motsetning til vanlig soundbars, plasseres ikke LGs Sound Plate LAP340N foran TV-foten, men under den. Modellen passer TV-apparater mellom 32-55 tommer og den sparer plass på TV-benken. LG LAP340N er en diskret utformet lydplate med 4.1 lyd på 100 watt og doble innebygde subwoofere. Det 35-millimeter høye systemet sprer lyden i flere retninger og gir en sterk og klar lyd for både de høye tonene, samt lav bass. LAP340N er utstyrt med Wireless Sound Sync for å gjøre det mulig å koble enheten trådløst til LG Smart TV-modeller med Magic Remote. Du kan til og med streame musikk via Bluetooth fra smarttelefonen eller nettbrettet til LAP340N.

Minimalistisk soundbar for større TV-modeller

Dagens forbruker velger i stadig større grad en stor TV, og til disse modellene kan en soundbar se litt tynn ut siden de ofte er laget for modeller på 42-47 tommer. LGs NB5530A er en bredere versjon av den forrige prisbelønte NB4530A, som ble lansert tidligere i år og har en bredde som er perfekt for en 47-tommers TV. Med LGs nye modell NB5530A, som nesten er identisk med sin mindre slektning, får du en elegant, trådløs og kraftig soundbar utviklet for å stilmessig passe til TV-modeller på 55-tommer eller større.

NB5530A kan henges på veggen eller plasseres foran TV-en og er, som Sound Plate LAP340N, utstyrt med LGs Wireless Sound Sync. Dette gjør at du kan koble den til LGs Smart-TV-modeller uten ledninger. Selv subwooferen som følger med kan kobles trådløst, noe som gjør at man slipper floken av ledninger som er til irritasjon for de fleste av oss. Selvsagt kan du også streame musikk via Bluetooth fra smarttelefonen eller nettbrettet direkte til LG NB5530A. Systemet som er på 200 watt med 2.1 kanaler, kan styres med fjernkontrollen som følger med. Du kan også bruke fjernkontrollen til LG-TV-en for å slå av og på, samt heve eller senke volumet. NB5530A støtter HDMI ARC, som betyr at den kan spille lyden fra TV-en via en enkel kabel, hvis du ikke har mulighet til å koble den trådløs til TV-en.

Pris og tilgjengelighet

LG NB5530A vil være tilgjengelig fra og med oktober med en veiledende utsalgspris på 5.990 kroner inkludert MVA. LG LAP340N vil være tilgjengelig fra november til en veiledende utsalgspris på 3.990 kroner inkludert MVA.

Powered by Labrador CMS