Panasonic TH-55LFV5

Pressemelding fra Panasonic 12. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Slank og robust 55" 

Panasonic lanserer TH-55LFV5. Med tilpasset teknologi og en solid ramme på 5,3 mm egner skjermen seg i videovegg og innen digitalt skilting i forskjellige bransjer og miljøer.

Panasonic har lyttet til bransjekravene. Resultatet er en ny robust, stor og driftssikker skjerm i moderne design. Skjermen leverer høy kvalitet i det offentlige rom.

Med lysstyrke på 500cd/m² og IPS D-LED panel har skjermen bred visningsvinkel og antireflekterende overflate som gjør innhold tydelig i forskjellige innsynsvinkler og lysforhold.

LFV5 er et viktig tilskudd til Panasonics videoveggskjermer. Brormodellen LFV50 har en høyere lysstyrke på 800 cd/m² for ekstra lyse forhold, mens teknologien, konstruksjonen og egenskapene i LFV5 egner seg spesielt godt innen utleie- og underholdningsmarkedet.   

Den slanke rammen gjør skjermen enkel å integrere i miljøet og bildeopplevelsen blir levende, dynamisk og naturlig. I hektiske miljøer fanger LFV5 oppmerksomheten med levende bilder i Full HD og 1080 piksels kvalitet.

Tilpasset og energieffektiv

Skjermen er 122 mm dyp og har et minimalistisk design. LED-bakgrunnsbelysning sørger for lavt strømforbruk samt bedre sortnivå og kontrast. Strømforbruket på 220 ​​watt på 500cd/m² bidrar til å energieffektivisere videovegger. Utleiere av AV-utstyr vil merke at vekten på 36 kg gjør frakt og oppsett enklere. I tillegg er LFV5 klargjort for effektiv montering og installasjon. Fargeinstillinger lagres i det interne minnet og kan hentes frem under reinstallering.

Varig drift i utsatte miljøer

Et forsterket panel reduserer skader under transport og installasjon. Metallrammen rundt skjermen er to ganger tykkere enn andre på markedet, er støtsikker og hindrer deformering av skjermen ved varmeutsettelse. Dette gir økt holdbarhet og robusthet. En spesiell innpakningsløsning bestående av polyetylen-materiale beskytter enheten ytterligere mot støt og vibrasjon.

TH-55LFV5 vises frem på årets IBC og vil være tilgjengelig fra november 2013.

Powered by Labrador CMS