LG EC930V

Pressemelding fra LG Electronics 4. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG utvider selskapets bransjeledende Oled-TV-familie med den buede 55-tommeren EC930V

LG fortsetter å redefinere seeropplevelsen med hjelp av overlegen teknologi og premiumdesign, med den nye og prisvennlige EC930V som nå blir tilgjengelig for enda flere forbrukere. Opplev forskjellen med LGs imponerende OLED-TV med webOS.

Nå lanserer LG det nyeste tilskuddet til selskapets bransjeledende spekter av OLED-TV, den nye 55-tommeren LG EC930V med buet OLED-teknologi. Siden fjorårets lansering av verdens første 55-tommers OLED-TV, har LG fortsatt å drive OLED-TV-markedet fremover ved å gjøre betydelige investeringer i forskning, utvikling og markedsføring for å bygge opp et betydelig forsprang fra de andre TV-produsentene. LGs investering i OLED-TVer har allerede resultert i lavere priser, bedre teknologi og best mulig seeropplevelse for forbrukere over hele verden.

–Vår oppfatning er at alle skal ha muligheten til å nyte det perfekte bildet og oppleve forskjellen med LG OLED-TV, sier Erik Åhsgren, nordisk produktspesialist for Home Entertainment hos LG Electronics. Vi har på grunn av større volum mulighet til å effektivisere produksjonen, slik at vi kan tilby lavere priser på våre OLED TV-apparater. Hittil har de fleste forbrukerne bare kunnet drømme om å eie en OLED-TV og dette er noe vi ønsker å endre. Med EC930V kan vi nå tilby en OLED-TV til en svært attraktiv pris, slik at alle TV-entusiaster kan nyte den ultimate seeropplevelsen i egne stuer.

Som et digitalt kunstverk i stuen

LGs nyeste OLED-TV lanseres med et elegant stativ. Den tynne og stilige TV-en har ultra-tynne rammer og minimal dybde som blir marginalt større mot midten av skjermen. Disse diskre designelementene forbedrer seeropplevelsen og er også en del av LGs sterke estetiske identitet. I tillegg kan EC930V monteres på veggen, noe som gir forbrukerne mulighet til å vise frem TV-en som et kunstverk.

Ved hjelp av LGs WRGB OLED-teknologi sikrer EC930V den beste bildekvaliteten med uendelig kontrast, rikere og mer realistiske farger og dypere og renere svartnivå. Modellen kommer også med fantastisk bevegelsesskarphet, takket være en oppdateringsfrekvens som er betydelig raskere enn det som er å finne i en standard LED-TV. I tillegg gir den mykt buede skjermen på LGs OLED-TV en optimal seeropplevelse fra nesten alle vinkler.

Første OLED med WebOS

Brukerne kan også føle forskjellen med LG Smart+ TV basert på den nye webOS-plattformen. WebOS introduserer på en unik, enkel og morsom måte et rent og minimalistisk grafisk brukergrensesnitt (GUI) som gir en enkel og intuitiv brukeropplevelse.

Pris og tilgjengelighet

LG EC930V vil være tilgjengelig på det norske markedet i løpet av oktober 2014. Elkjøp vil selge TV-en utelukkende når salget begynner. 

Powered by Labrador CMS