Philips 9600 UHD

Pressemelding fra TP Vision 3. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Den nye 9600 flaggskipet Philips UHD TV har fire-sidig Ambilight og High Dynamic Range (HDR) for best mulig bildekvalitet

• Nye High Dynamic Range standard for utrolig bildekvalitet med lysere høydepunkter, dypere svart, mer levende farger og større detalj

• Bright Premium har makt til å produsere høydepunkt øker opp til 1000 Nit resulterer i skarpe lyse hvite for en utrolig naturtro bilde med levende farger og overlegen lysstyrke

• Perfect Pixel Ultra HD Engine behandling med Ultra Resolution oppskaleringsteknologi løfter 4K UHD bildekvaliteten til et helt nytt nivå for et knivskarpt bilde fra enhver kilde

• Micro Dimming Premium og direkte LED-bakbelysning med individuelle justerbare segmenter gir utrolig kontrast

• 4-sidig Ambilight og elegant design med krom metall høyttaler bar, for de vakreste og mest oppslukende TV og filmopplevelse

• Philips 9600-serien leverer en forbedret Android TVTM Smart TV-opplevelse

I dag den fantastiske Philips 9600 TV lanserer som et sant bilde kvalitet flaggskip for 2015-serien. Tilbyr eksepsjonell bildekvalitet, en nyskapende lyd løsning og en vakkert formet design, er 9600 en rett og slett fantastisk TV. Tilgjengelig i en 65-tommers (164cm) skjermstørrelse. 9600 vil bli sett i salg i løpet av fjerde kvartal i Europa og Russland.

The new High Dynamic Range standard offers a whole new contrast experience

Innhold laget for den nye High Dynamic Range standarden har blitt mestret til nye nivåer av lysstyrke i studioer bruker skjermer som kan 4000-10000 Nit. Viser dette nylig mastret innhold på Philips Bright Premium skjermen leverer den ultimate bildekvalitet med lysere høydepunkter, dypere svart, mer levende farger og bedre detaljer.

Bright Premium for exceptional contrast and superior brightness

Philips Bright Premium gjør bruk av en skjerm med gjennomsnittlig mer lyseffekt (600 Nit) enn en vanlig bakgrunnsbelysning (450 Nit), og er også i stand til å skape maksimal lys øker opp til 1000 Nit. De resulterende bildet vises skarpe lyse hvite, med vakker naturtro bilder med overlegen kontrast og levende farger i dagslys eller kvelds forhold.

Micro Dimming Premium and a direct LED backlight for exceptional contrast with velvety blacks

9600 Philips UHD TV bruker en state-of-the-art 2D Dimming panel, i stand til å produsere toppene i 1000 Nit lyseffekt for utrolig kontrast med slående, naturtro lysstyrke. Den prisbelønte Micro Dimming Premium systemet produserer suveren kontrast nivå av 10000000: 1 og nøyaktig analyserer 6400 soner i hvert bilde mens du justerer hver av de 256 uavhengige segmenter innen baklyset. Sluttresultatet er referansekvalitet , naturtro bilder med flere strålende hvite, dypere fløyelsaktig svart og overlegen kontrast.

Perfect Pixel Ultra HD Engine elevates 4K UHD picture quality to a whole new level

Philips 'prisbelønte Perfect Pixel Ultra HD Engine fokuserer på fire hovedelementer: skarphet, bevegelse, kontrast og farge. Avanserte bildekvalitet motorer justere digitalt og optimalisere bildekvaliteten å levere rene og knivskarpe bilder med utrolig detaljrikdom og dybde. God kvalitet kilder er optimalisert, mens dårligere kvalitet eller ikke-UHD innganger tilbys støy gratis takket være Advanced Digital Noise Reduction (DNR) som produserer bilder med levende, strålende farger og naturlige og realistiske hudtoner.

Ultra Resolution upscaling technology for 4K UHD picture quality from any source

Ultra Resolution forvandler de originale piksler til bedre piksler. Ved hjelp av dette kraftige oppskaleringsteknologi noe innhold, fra hvilken som helst kilde er omgjort til en skarpere Ultra HD bilde for en synlig mer raffinert bilde med finere linjer og større detaljer.

Perfect Natural Motion and 100Hz for fluid, razor sharp moving images

Perfect Natural Motion er en Philips prisvinnende bevegelse forbedringsteknologi som bruker 4 milliarder piksler prosessorkraft for risting fri bevegelse. Kombinasjonen med en 100Hz 4k UHD panel skaper levende bilder av høyeste skarphet og den jevneste, mest flytende bevegelser tenkelig.

4-sided Ambilight completes the totally immersive viewing experience

Philips 'unike Ambilight-teknologien projiserer et stadig skiftende bånd av lys - som nettopp matcher innholdet på skjermen - på veggen bak TVen rundt alle fire sidene av settet. Med 4-sidig Ambilight skaper 9600 TV uten grenser for å gi en utrolig involverer seeropplevelse, skape illusjonen om at 9600 TV flyter i en glorie av lys.

Pure design and sound innovation

9600 kommer med en meget slank metallramme rundt sin 164cm (65 '') skjerm og krom føtter forbedre sin elegante europeiske design. TV-ens rene design, er av førsteklasses materialer suppleres vakkert av de fire-sidig Ambilight halo.

Fullfører fantastisk design er en integrert superslanke høyttalersystem i polert metall som er festet rett under skjermen. Dette inkluderer to ekstra front skyte diskanthøyttalere som kombinerer med tre bak-skyting subwoofere å tilby 50W for stor, men detaljert og fyldig lyd.

Android TV and Hex Core processing for enhanced Smart TV experience

Philips 9600-TVer er drevet av Android TV; som gir tilgang til alle TV-orientert apps, tjenester og innhold i Google ™ Play butikken og samtidig supplerer den eksisterende Philips Smart TV-tilbud. Enkel betjening og rask navigering er mulig takket være kraftig Hex Core-behandling og en avansert fjernkontroll med QWERTY / AZERTY tastatur, sveip pad og VoiceSearch.

Powered by Labrador CMS