Technics OTTAVA SC-C500

Pressemelding fra Technics 2. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kompakt og elegant lyd fra Technics 

Technics nye alt-i-et system OTTAVA SC-500 består av en kompakt stereoforsterker og to høykvalitets høyttalere i et elegant design.

I dag lanserer Technics et nytt Alt-i-et-system OTTAVA SC-C500. Systemet er en kombinasjon av en kompakt stereo SU-C501-forsterker, kraftige OTTAVA-høyttalere og high definition lyd som til sammen leverer høykvalitetslyd i et elegant design.

Technics tar i bruk mange år med erfaring innen lydteknologi for å utvikle dette kompakte HiFi-anlegget som inneholder en rekke komponenter slik som JENO Engine, LAPC og en batteridrevet klokkegenerator. Til sammen leverer de en lydopplevelse som tidligere bare var mulig å få til med større forsterkere. Alt er tilgjengelig i et lekkert design som gjør det velegnet også for hjem med begrenset plass. Med OTTAVA er ikke noe overlatt til tilfeldighetene. I tillegg til å være designet for de kresne er høyttalerne skapt for å isolere lyden fra diskanthøyttalerne fra de resterende høyttalerne.

Det nye alt-i-et systemet kan leverer musikk i høy kvalitet fra en rekke forskjellige kilder og enheter. Uansett om man lytter til musikk online, fra CD, USB-pinne, USB-DAC eller fra din smarttelefon er lyden lett å styre gjennom en unik applikasjon.

OTTAVA-systemet har to symmetrisk plasserte subwoofere som leverer en kraftig bass med rett akustikk. I tillegg til systemets robuste bass er du sikret en fantastisk kvalitet i hele lydspekteret. For å ta hensyn til at lydbølger varierer fra tone til tone er høyttalerne utstyrt med forskjellige teknologier som leverer enten høye eller lave frekvenser. Resultatet er høykvalitets lydkvalitet på alle nivåer.

I tillegg til den nye OTTAVA SC-C500 lanserer Technics også en sort versjon av de populære SB-C700 høyttalerne som ble presentert i fjor.

Powered by Labrador CMS