Elegance-serien til Russel & Hobbs består av kaffetrakter, brødrister og vannkoker.

SMARTE LØSNINGER FRA RUSSEL & HOBBS

Russel & Hobbs har i sine nye produkter lagt inn en rekke nye smarte finesser, alle for å gjøre bruken litt enklere og bedre.

Publisert

Sammenleggbar blender, utskiftbare plater i vaffeljernet og dusjfunksjon på kaffetrakter er små tiltak som hever brukeropplevelsen betraktelig og gjør hverdagen til brukeren litt enklere.

ECBC godkjent kaffetrakter

– Den nye kaffetrakteren i Elegance-serien er en av få som er godkjent av ECBC, sier Roger Berg i Target AS som representerer Russel & Hobbs i Norge. ECBC står for European Coffe Brewing Centre. De tester og godkjenner produkter som tilfredsstiller kravene for å lage god kaffe. Parametere som tid på trakting og temperatur er viktig for at resultatet skal være best mulig.

Når blenderen er sammenslått tar den bare halvparten av plassen

– Trakteren har et spesielt vannfordelingssystem. Det varme vannet spres i forskjellige vinkler over kaffe og kaffefilter, på den måten utnyttes all kaffe, og du får et godt resultat, sier Berg.

Vannet dusjes over kaffefilteret fra forskjellige vinkler via små hull i tilførselsrøret.

Elegance-serien består i tillegg til kaffetrakteren også av brødrister og vannkoker.

– Brødristeren har en funksjon som gjør at du kan heve brødskiven underveis, for å se om den er ristet nok. Vil du ha den mørkere, så vil programmet fortsette, sier Berg.

I følge han vil mange andre brødristere starte en ny syklus, med det resultat at brødskiven blir brent.

Når blenderen ikke brukes, pakkes den sammen slik at størrelsen halveres.

Sammenleggbar blender

Stadig flere produkter på kjøkkenet gjør at det blir konkurranse om plassen på benken eller i skapet. Russel & Hobbs lanserer en blender som man pakker sammen etter bruk. Ved å snu beholderen, og plassere motordelen i denne, så tar den mye mindre plass.

– Når blenderen er sammenslått tar den bare halvparten av plassen. Da er den samtidig enkel å ta med på tur i båt eller på hytta, sier Berg.

Han viser samtidig frem det nye stekejernet. Dette har utskiftbare stekeplater, så man kan velge mellom å steke muffins eller belgiske vafler.

– At man enkelt bytter plater gir mer fleksibilitet, men det beste er kanskje at man etter bruk kan vaske platene i oppvaskmaskinen, avslutter Berg.

Powered by Labrador CMS