KÅRER NORGES STØRSTE NESPRESSO-NYTER

Den internasjonale kaffegiganten belønner Norges største Nespresso-nyter med gratis kaffe i ett år og drømmetur til Paris.

– Nordmenn er verdensmestere i kaffedrikking. Hver av oss drikker i snitt mer enn fire kopper om dagen, men forbruket er i ferd med å endre seg. Salget av kaffetraktere har stoppet opp, mens stadig flere oppdager hvor enkelt det er å lage kvalitetskaffe med kapsler og maskiner fra Nespresso. Derfor var det naturlig for oss å se til Norge når vi skulle knyttet til oss Nespresso-ambassadører, sier Norden-sjef Kristen A. Hovland i Nespresso i en pressemelding.

Påmeldingsfristen gikk ut 15. august, og selskapet skal nå plukke ut vinneren av en ny og fritt valgt Nespresso-maskin, gratis kaffe i ett år og en drømmetur til Paris for to.

Iår regner Nespresso med å selge mer enn 200.000 nye kapselbaserte kaffemaskiner iSkandinavia. Til høsten åpner en ny Nespresso-butikk i Bergen.Globalt omsatte Nespresso i 2010 for 18 milliarder kroner. Selskapet har regnet ut at det hvert minutt ble drukket 12.300 kopper med Nespresso-kaffe, en økning fra 10.000 i 2009.