LG ND8520N, ND5520N, ND4520N og ND1520N

Pressemelding fra LG 15. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sommerens stiligste musikk, LG lanserer ny dokkinghøyttalere

Med LGs nye høyttalere kan du lytte til musikk fra smarttelefonen når og hvor som helst. Trådløs streaming, berøringsbasert grensesnitt og doble dokkingstasjoner sikrer best mulig lyd og støtte for flere typer smarte produkter. 

LG presenterer nå en ny produktserie med dokkinghøyttalere for Android og iOS: ND8520N, ND5520N, ND4520N og ND1520N. Samtlige er teknisk nyskapende dokkinghøyttalere med smarte funksjoner og tilkoblingsmuligheter som dekker behovet for å spille musikk via den nye generasjonen av smarttelefoner og nettbrett.

– Smarte produkter har blitt en del av hverdagen. Nå er det enklere enn noensinne å bruke multimedier uansett tid og sted, enten det er snakk om filmer, musikk, bøker, innhold på nettet eller spill. Det sier Fredrik Lundqvist, som er nordisk produktspesialist for Home Entertainment hos LG Electronics. Denne trenden har skapt behov for intelligente tilleggsprodukter, og LGs nye produktserie med dokkinghøyttalere er utviklet med disse behovene i tankene. Produktene forener avansert teknologi med elegant og enestående utforming, og gjør det enklere enn noensinne å høre på musikk fra smarttelefoner og nettbrett.

ND8520N: kvalitetslyd og enkel streaming med AirPlay ND8520N er spesiallaget for tilkobling til mobile Apple-enheter og har dessuten en rekke smarte funksjoner som gjør at den skiller seg ut i forhold til andre høyttalere for iPhone, iPod og iPad med AirPlay. Takket være streamingfunksjonen i AirPlay er det med ND8520N enkelt å lytte til musikk fra bærbare Apple-produkter uten å måtte styre med lange ledninger. Med AirPlay kan du også trådløst koble sammen ND8520N med andre Apple-produkter, som iPad og MacBook.

Den iøynefallende kuben har en spennende design som matcher den fabelaktige lyden, og vil være et lekkert innslag i alle typer soverom og stuer. ND8520N har også et lettfattelig grensesnitt som sørger for en god brukeropplevelse. Ved hjelp av et smarttelefonlignende og lettbetjent berøringsgrensesnitt får brukeren tilgang til alle funksjonene i høyttaleren så vel som hele musikkbiblioteket i enheten som er tilkoblet. Hvis man for eksempel drar fingeren over den ene skjermen, dukker det opp en meny for å spille av musikk, samtidig som den andre skjermen viser en meny for andre funksjoner, blant annet FM-radio.

ND8520N produserer imponerende lyd fra sin kompakte 2.1-kanalshøyttaler med en kapasitet på 80 watt. Høyttaleren har kraftig bass takket være den innebygde subwooferen, og minimaliserer lydtapet slik at lyden blir både ren, skarp og dyp. For å utvide tilkoblingsmulighetene ytterligere er ND8520N utstyrt med en USB-inngang som støtter avspilling av blant annet MP3 og WMA. Enheten har også FM-radio og vekkerklokke. Alle funksjonene kan styres fra dokkinghøyttalerens fjernkontroll og ved hjelp av LGs Bluetooth-app for smarttelefoner.

ND5520N: trådløs streaming og dobbel dokking for både iOS og Android Den stilrene ND5520N har en tokanals 30 watt-høyttaler og er en praktisk og lettbetjent dokkinghøyttaler for dem som bruker ulike typer smartprodukter. ND5520N har innebygget støtte for streaming av lyd via Bluetooth, slik at brukerne kan spille musikk trådløst. ND5520N har dessuten dobbel dokking med støtte for både iOS og Android, slik at brukerne kan spille av ønsket innhold med bedre lyd, uansett hva slags smarttelefon de har.

For å styrke brukervennligheten ytterligere er det også mulig å bruke smarttelefonen som fjernkontroll samtidig som man streamer trådløst. Det gjøres ved å laste ned LGs Bluetooth-baserte fjernkontrollapp. Dermed vil forbrukerne kjenne seg igjen i grensesnittet når de betjener dokkinghøyttaleren. ND5520N har slank utforming i hvit aluminium og veier bare 3,6 kilo. Den er også utstyrt med FM-radio og vekkerklokke.

LGs nye produktserie med dokkinghøyttalere omfatter også modellene ND4520N og ND1520N. ND4520N drives av seks AA-batterier og er dermed den perfekte følgesvennen på stranden, på grillfest og på ferie. ND1520N er en kompakt og smidig høytaler med iPhone-/iPod-docking, FM-radio og en 3,5mm inngang for å kunne tilkoble andre lydprodukter som telefoner og MP3 spillere.

Pris og tilgjengelighet

LGs nye dokkinghøyttalere er beregnet å være i handelen fra og med midten av tredje kvartal, til følgende veiledende priser:

ND8520N:              kr 2 299 inkl. mva.    

ND5520N:              kr 1 399 inkl. mva.    

ND4520N:              kr 999 inkl. mva.    

ND1520N:              kr 599 inkl. mva.

Powered by Labrador CMS