LG Smart-TV med WEBOS

Pressemelding fra LG Electronics 7. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG LANSERER ÅRETS SMART TV-ER MED WEBOS - GJØR TV-TITTING ENKELT IGJEN

LG slår et slag for enkelthet med lanseringen av Smart TV-modellene for 2014. Det nye operativsystemet webOS gjør det både enklere, morsommere og raskere å bruke alle smarte funksjoner.

Moderne TV-apparater er fulle av smarte funksjoner, men de kan for mange brukere føles litt vanskelig og overveldende. Grensesnittet er ofte vanskelig å få oversikt over og det er komplisert og tidkrevende å manøvrere med fjernkontrollen for å finne riktig funksjon. LG kjøpte operativsystemet webOS i starten av 2013* og med 2014 Smart-TV-modellene som presenteres på CES i Las Vegas viser LG hvordan selskapet tar i bruk det nye operativsystemet for å skape den raskeste, beste og mest lettnavigerte Smart TV-opplevelsen. Under slagordet " LG gjør TV enkelt igjen" lanserer selskapet en rekke nye Smart TV-modeller som ved hjelp av webOS skal gjøre det enklere enn noensinne å bruke de smarte funksjonene.

- I flere år har LG vært ansett som den mest brukervennlige Smart TV -leverandøren på grunn av vår unike fjernkontroll, Magic Remote, som gjør det enkelt å navigere i en Smart TV, sier Lorraine Bayram, nordisk Smart TV-spesialist hos LG Electronics. Med årets lansering av Smart-TV-versjonen av vårt operativsystem webOS, legger vi til en ny dimensjon av brukervennlighet, når vi med et nytt og intuitivt grensesnitt og rask respons ved klikk, gjør TV enkelt å bruke igjen.

LG har identifisert tre fokusområder for å gjøre de nye Smart TV-ene betydelig enklere og morsommere. Enkel installasjon, enkelt å veksle mellom ulike apper og en enkel måte å navigere gjennom TV-sendinger, web-innhold og apper.

Enkel og morsom installasjon

Allerede når TV-en slås på for første gang møter brukeren en helt ny, enklere og morsommere måte å gjøre sine individuelle innstillinger og valg på. En animert veiledning hjelper brukeren til å for eksempel koble til eksterne enheter eller tjenester.

Finn og bytt raskt mellom dine favoritter

En annen nyhet er den oversiktlige startlisten som lar seeren raskt bytte mellom ulike typer innhold, både tilkoblede fysiske enheter og online tjenester. Det blir også mye lettere å finne de tjenester og enheter som brukes mest ved å bla i listen til venstre og høyre med den medfølgende bevegelseskontrollen Magic Remote. For å gjøre brukeropplevelsen enda bedre kommer de nye Smart TV-modellene med multitasking – det vil si muligheten til smidig og forsinkelsesfritt kunne veksle mellom flere programmer som kjører samtidig.

Det blir også enda enklere å finne nye underholdende tjenester. LGs App Store blir stedet hvor du surfer for å finne alt innholdet du kan se på din TV, inkludert spill, musikkapper, playkanaler og filmtjenester.

Det som gjør alt dette mulig er webOS, operativsystemet som LG kjøpte i februar 2013* og som selskapet nå har videreutviklet til å bli grunnlaget for LGs Smart-TV-modeller i lang tid framover. WebOS gjør det mulig for LG og selskapets partnere å utvikle Smart-TV-apper og grensesnitt med standardisert webteknologi samtidig som operativsystemet er utrolig raskt, responsivt og i stand til multitasking.

Tilgjengelighet

WebOS vil bli tilgjengelig i de fleste av LGs 2014-modeller av OLED-TV, Ultra-HD-TV samt Cinema Screen design LED-TV.

** For mer informasjon om webOS og LGs nye Smart-TV-modeller, inkludert priser og detaljerte spesifikasjoner vil bli presentert i forbindelse med lanseringen. Funksjoner, modeller og spesifikasjoner kan endres i forbindelse med lanseringen.

Powered by Labrador CMS