LG smart-TVer med Spotify

Pressemelding fra LG Electronics 16. desember 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Spotify gjorde premiere i LGs audio-video produkter tidligere i år, og nå har turen endelig kommet til å lansere tjenesten i LGs Smart-TV-er. Med lanseringen av den populære musikktjenesten, blir det nå enda vanskeligere å rive seg vekk fra LGs Smart-TV-er. Premium-tjenesten vil bli lansert i desember og styres enkelt ved hjelp av LGs innovative Magisk Remote.

Mer enn 20 millioner låter tilgjengelig i din LG Smart-TVEndelig kan du nyte musikktjenesten Spotify på storskjerm. Med Spotify tilgjengelig i Smart-TV-en og et Spotify Premium-abonnement, får du tilgang til musikktjenestens fullstendige bibliotek, som inneholder over 20 millioner låter. Appen gjør det enkelt å lytte til dine favorittartister, men også å oppdage ny musikk via anbefalinger, spillelister og Spotify Radio. I tillegg kan du enkelt dele dine musikkopplevelser med venner på Facebook eller Twitter. Spotify fungerer på alle LG Smart-TV-modeller fra 2013.

– Vi er ubeskrivelig glade over å presentere Spotify som nykommer i underholdningskategorien i våre Smart-TV-er. Vi jobber kontinuerlig for å utvide tilbudet av underholdningstjenester i våre Smart-TV-modeller, og Spotify er et perfekt eksempel på en populær tjeneste som kan integreres i en moderne TV. Med vår unike Magic Remote, byr vi i tillegg på en enkel og intuitiv brukeropplevelse, ettersom brukeren kan styre appen på samme måte som man er vant til via smarttelefon eller PC – man bare peker og klikker, sier Lorraine Bayram, nordisk Smart-TV-spesialist hos LG Electronics.

Pris og tilgjengelighet

Spotify er nå tilgjengelig i LGs Smart-TV-modeller fra 2013. For å kunne lytte til Spotify via LG Smart-TV, må brukeren ha et gyldig Spotify Premium-abonnement. Dette abonnementet kjøpes separat.

Powered by Labrador CMS