LG Spirit, Leon og Joy

Pressemelding fra LG Electronics 2. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG Spirit, Leon og Joy - Nye smarte mobiler med føsteklasses design til en attraktiv pris

Under årets Mobile World Congress (MWC) i Barcelona, introduserer LG Electronics en ny serie med rimelige smarttelefoner i mellomklassen. De nye telefonene har et eksklusivt design og smarte funksjoner som hittil kun har vært tilgjengelig i dyrere toppmodeller.

Den nye serien består av fire modeller i forskjellige størrelser og prisklasser; 4,7-tommeren LG Spirit 4G LTE, 4,5-tommeren LG Leon 4G LTE og LG Leon og den 4-tommer store LG Joy. * Spirit og Leon er begge utstyrt med LGs unike Rear Key-konsept der de fysiske knappene sitter på baksiden. Dette gjør telefonene enkle å bruke samtidig som det fjerner behovet for å ha en bred ramme rundt skjermen. I tillegg har LG i disse modellene valgt et lett buet design som gir dem en helt unik profil. Ved å kombinere kraftig maskinvare med LGs førsteklasses design og smarte funksjoner, har LG skapt den perfekte balansen mellom stil og brukervennlighet til en overraskende rimelig pris.

– Vi er svært stolte av våre nye mellomklassemodeller, med et design og en brukeropplevelse som man vanligvis må betale betydelig mer for. Med fire modeller i størrelser fra 4 til 4,7 tommer, med ulike spesifikasjoner, men med den samme toppkvalitetsfølelsen som dyrere mobiler, har vi laget noe som passer for alle til meget overkommelige priser, sier Kristoffer Ejebro, nordisk produktspesialist for mobiltelefoner i LG Electronics.

Toppmodellen i mellomklasse-familien, LG Spirit 4G LTE, har en IPS-skjerm på 4,7 tommer som er basert på In-cell touch-teknologi, som normalt bare finnes i betydelig dyrere modeller. Denne teknologien gjør at gapet mellom glasset og LCD-panelet er minimal, noe som skaper både bedre trykkfølsomhet og forbedrer bildekvaliteten da bildet kommer nærmere overflaten. In-cell touch-teknologi bidrar også til å redusere rammen rundt skjermen.

Buet design inspirert av G Flex 2

Designen til Spirit henter inspirasjon fra G Flex og G Flex 2, med et hint av en buet skjerm med en radius på 3000 mm. Dette reduserer gjenskinn og gir telefonen en slank og stilig profil. Baksiden er litt mer buet slik at den passer perfekt i hånden.

LG Leon er en mer kompakt modell med en In-cell touch-IPS-skjerm på 4,5 tommer. Leon har, akkurat som LG Spirit 4G LTE, et ergonomisk design med en noe mer bøyd bakside for ekstra komfort. LG Leon kommer i både 4G og 3G-versjoner for å gi kundene et bredest mulig utvalg. LG Joy, som er den minste av de nye mellomklassetelefonene, kommer bare med 3G. Joy er med sin 4-tommers skjerm en nett størrelse som lett får plass i lommen

Premium funksjoner til en svært rimelig pris

LGs nye serie av mobiltelefoner i mellomklassen har arvet en mengde funksjoner som opprinnelig ble utviklet for LGs toppmodeller. KnockON og Knock Code gjør det enkelt å starte mobilen fra hvilemdous og låse den opp ved å trykke på skjermen. Gesture Shot gjør det lettere å ta selfies ved å knytte hånden foran linsen for å starte selvutløseren på tre sekunder. En annen toppfunksjon er Glance View, som opprinnelig ble introdusert med G Flex 2. Den lar deg enkelt se varslinger som tid, meldinger eller ubesvarte anrop ved å trekke fingeren nedover skjermen når telefonen er slått av.

Pris og tilgjengelighet

LG Spirit 4G LTE vil bli lansert i Norge i mars til en veiledende pris på 1790 kroner. De andre tre modellene vil bli lansert i andre kvartal etter forventet veiledende priser: LG Leon 4G LTE 1390 kroner, LG Leon 1090 kroner og LG Joy 890 kroner.

Deltakere på MWC 2015 kan oppleve alle de nye produktene på LGs stand i messehall 3 ved Fira Gran Via. For andre nyheter fra MWC, se www.lgnewsroom.com/mwc2015 og www.mynewsdesk.com/no/lgnordic.

Tekniske spesifikasjoner **:

LG Spirit 4G LTE

LG Leon 4G LTE

LG Leon

LG Joy

* Globalt lanseres også modellen LG Magna (4G og 3G) og LG Spirit (3G). Disse modellene er ikke planlagt for lansering i Norden.

** Spesifikasjonene kan variere mellom ulike markeder og gjelder for de nordiske landene. De kan endre seg i forbindelse med lanseringen.

Powered by Labrador CMS