Sony HT-RT5

Pressemelding fra Sony 6. juli 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Trådløs surroundlyd gjort enkelt

Sonys siste lydplanke gir deg en autentisk hjemmekinoopplevelse – med lyd som fyller rommet fra seks separate høyttalere, kul musikk fra strømmetjenestene og færre rotete kabler.

Den plassbesparende HT-RT5 bringer noe helt spesielt til filmkvelder, morsomme fester og kan fylle hele huset med musikk i hverdagen. Det er fantastiske 550W med dynamisk multi-kanal kraft: du hører – og føler – hvert crescendo i orkesteret og smellet i hver eksplosjon.

Et utvalg av lydmoduser skreddersyr din lydopplevelse etter hva som er på skjermen. Fotballmodus fanger akustikken på Morumbi stadium i Brazil; 9.1 tommer med kinosal frakter deg til det kjente Cary Grant Theatre i Sony Picture Studio i LA; og Digital Music Arena gjenskaper den majestetiske akustikken på O2 arenaen i London.

Den tynne, stilige lydplanken med tre kanaler glir diskret inn foran tven din, eller den kan monteres på veggen. Hovedenheten inkluderer en dedikert senterhøyttaler som sørger for krystallklar dialog og lyd uansett volum. Den er kombinert med to trådløse bakhøyttalere og i tillegg en separat trådløs subwoofer. Installeringen er enkel, hver av høyttalerne kobler seg til automatisk uten behov for ledninger. Systemet kommer i tillegg med en mikrofon for å teste akustikken i rommet ved å bruke Digital Cinema Auto Calibration DX for å sikre den best mulige lyden uansett hvor høyttalerne er plassert. Du får 5.1-kanals lyd, med en solid bass. Dagens høykvalitets lydformater er tatt hensyn til med støtte til HD lyd som DTS-HD og Dolby True HD.

Originale soundtrack er bare starten med HT-RT5. Det er et stort utvalg av musikalsk underholdning på nett, med Spotify Connect TM og over 100 andre strømmetjenester som gjør det enkelt å lytte til musikk på nett og radio uavbrutt fra dine bærbare enheter. Du trenger kun å trykke på Cast ikonet og avspillingen overføres fra smarttelefon eller nettbrett til lydplanken din.

One-touch lytting via NFC lar deg strømme krystallklar lyd via Bluetooth® med stigende topper, og en kraftig og rik bass med kun et trykk på din smarttelefon eller nettbrett. LDACTM teknologi fra Sony overfører tre ganger så mye lyddata enn typiske Bluetooth® tilkoblinger, for en stråleklar, detaljert lyd som du vil elske.

Trådløs Multi-room lytting bringer musikken til deg uansett hvor du er i hjemmet ditt. Bruk mobilen eller nettbrettet til å kontrollere avspillingen via SongPalTM appen. Det er enkelt å pare HT-RT5 med andre kompatible trådløse enheter og hi-fi systemer rundt i huset. Du vil med et høre den samme lyden overalt – perfekt hvis du skal underholde et hus fullt med gjester med favorittspillelisten din på Spotify.

Den nye HT-RT5 lydplanken fra Sony er tilgjengelig for pre-bestilling fra 24 juli og får en veiledende pris på 7800,-

Utvalgte tekniske spesifikasjoner

HT-RT5

Sound

5.1ch, 550W RMS: 2x wireless rear speakers; sound bar including left, right (2-way) and centre speakers; wireless active subwoofer.

Audio file format support

Dolby Digital, DTS, DTS HD/DolbyTruHD/Dolby Digital+, DTS-ES (MATRIX6.1/DISCRETE6.1), DTS 96/24, Dolby Prologic, Dolby Dual Mono, 96k/24Bit PCM, FLAC, DSD- DSDIFF/DSF (.dsf, .dff), ALAC, AIFF, MP3, WAV

HDMI

3 x HDMI in, 1 x HDMI out. HDCP2.2 / 4K Pass thru

Connectivity

Dual band Wi-Fi (2.4/5GHz), Home network, LDAC, Bluetooth, NFC, Miracast

Music services

Google Cast Spotify Connect

Multi-room

Wireless Multi-room powered by SongPal Link

Android, Google Cast and Google Play are trademarks of Google Inc.

Powered by Labrador CMS