Panasonic SC-ALL2 og SC-ALL5CD

Pressemelding fra Panasonic 23. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lydglede med nye streaminghøyttalere

Vi utvider vår ALL-serie av multirom streaminghøyttalere: SC-ALL2 med Bluetooth-kompatibilitet og SC-ALL5CD med CD- og DAB-radiofunksjon. Begge høyttalerne kan enkelt kobles til de øvrige medlemmene i ALL-serien.

ALL-serien utvides med flere modeller i dag, blant annet mikrosystemet SC-PMX100, Soundbar SC-ALL70T og Speakerboard SC-ALL30T, som alle er WiFi- og Bluetooth-kompatible.

ALL-produktene er designet for å være lette å bruke, og samtidig levere fantastisk lydkvalitet. Du kan streame musikk til alle ALL-høyttalerne fra en rekke ulike lydkilder, blant annet mobile enheter, DAB, TV eller CD-spillere.

Kompakt lyd i alle rom

De nye høyttaleren har flere smarte nettverksfunksjoner, høy ytelse og et kompakt design. SC-ALL2 er utrustet med et Long Stroke 80 mm full range-høyttalerelement som kan levere både dyp bass og krystallklare lyder.

Bluetooth-kompatibiliteten gjør at du kan spille av musikk fra smarttelefoner og nettbrett med ett enkelt tastetrykk. Panasonic Music Streaming-appen gir deg tilgang til musikktjenester som Spotify, Napster og en rekke andre tilbydere.

Med SC-ALL2 kan du også høre på musikk fra andre ALL-produkter i hjemmet via det trådløse hjemmenettverket. Høyttalerens kompakte og tidløse design gjør at den passer inn i omgivelsene uansett hvilket rom den blir satt i.

Del din favoritt-CD eller radiostasjon med venner og familie

I tillegg til SC-ALL2 lanseres den allsidige SC-ALL5CD, vår første multiromhøyttaler med CD-spiller, DAB-radio og Bluetooth. SC-ALL5CD kan kobles til andre ALL-enheter slik at du kan høre på CD-samlingen uansett hvilket rom du befinner deg i.

Høyttaleren kommer også utrustet med en kraftig Lincs D-Amp-forsterker som effektivt reduserer lydforstyrrelser og gir så klar og naturlig lyd som mulig.

SC-ALL5CD har et veggmonterbart aluminiumspanel med touchknapper som gir den et pent og slank ytre. Touchknappene matcher sølvdetaljene i de øvrige produktene i ALL-serien, og knappene har underbelysning for enkel bruk i mørke rom.

Powered by Labrador CMS