Sony Xperia Z4 Tablet

Pressemelding fra Sony Mobile. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

 Sonys nyheter fra Mobile World Congress

– Verdens letteste nettbrett, en klasseledende smarttelefon og et perfekt headset til løpeturen

I dag starter Mobile World Congress i Barcelona og Sony pangstarter teknikkmessen med å presentere Xperia Z4 Tablet – et vanntett nettbrett som er lettere og tynnere enn konkurrentene. Sony setter dessuten en ny standard for smarttelefoner i mellomklassen med nye Xperia M4 Aqua.

Med verdens mest lyssterke 10-tommers skjerm, en tykkelse på 6,1 mm og en vekt på bare 389 gram, når underholdningen nye høyder med Sony Xperia Z4 Tablet.

Xperia Z4 Tablet bygger videre på Sonys markedsledende støv- og vanntetthet (IP 68) og Sonys ledende batteritid som for eksempel holder til 17 timers filmtitting.

– Vi har tatt alle de egenskapene som våre brukere likte beste med tidligere Xperia-nettbrett og forbedret dem. Blant annet kan du reise halvveis jorden rundt og se på film uten å måtte lade batteriet på nettbrettet. Til tross for at Z4 Tablet er verdens tynneste 10-tommers nettbrett, gjør den kraftige innmaten at den kan erstatte laptopen din, sier nordisk sjef i Sony Mobile, Ola Lilja Molén.

Opplev underholdning på en ny måte

Med Xperia Z4 Tablet får du det beste bildet og den beste lyden et nettbrett kan tilby. Med den lyssterke 10-tommersskjermen med 2K-oppløsning, kan brukeren uten problemer se på film og lese bøker også i sterkt sollys. Skjermen matches med kraftige høyttalere for en sorround-opplevelse som gjør film- og musikkopplevelsen bedre. Ønsker man å høre på musikk med øretelefoner, identifiserer Xperia Z4 Tablet hvilke type øretelefoner som benyttes og tilpasser lyden automatisk for å gi den optimale lyden.

Skarpere videochat

Frontkameraet på Xperia Z4 Tablet er et vidvinklet 5,1 megapikselkamera, som gir bedre kvalitet på videosamtaler og selfies enn noen gang. Hovedkameraet på nettbrettet er et 8.1 megapikselkamera som filmer i full HD og har Sonys Exmor RS-teknikk.

Spill PlayStation på Xperia Z4 Tablet

Xperia Z4 Tablet er utstyrt med PS4 Remote Play som gjør det enkelt å koble til og kontrollere din PlayStation 4 fra nettbrettet. Skulle tv-en være opptatt, er det bare å koble Xperia Z4 Tablet til din PlayStation 4 og fortsette å spille trådløst.

Raskere og kraftigere

For å kunne levere kompromissløs underholdning til 2K-skjermen, er Xperia Z4 Tablet utstyrt med 64-bits Qualcomm® Snapdragon™ 810 octa-core. Du kan surfe, streame film og laste ned filer fra e-post uten at nettbrettet hakker eller bufrer. Dessuten har Xperia Z4 Tablet 32GB internminne og 6 000mAh-batteri som leverer opptil 17 timers filmtitting.

Xperia Z4 Tablet kommer i fargene svart og hvit og i både 4G og wifi. Veiledende pris for 4G er 5 790 NOK og 4 890 NOK for wifi.

Powered by Labrador CMS