LEVERER OG MONTERER I HELGEN

Driftssjef Peter Andersson (t. v.) i NetOnNet, og nøkkelkundesjef Kjetil Sundby i Porterbuddy. Foto: NetOnNet

NetOnNet leverer hjem på dagen, sju dager i uken. Kunder som kjøper en TV kan få denne installert til fastpris, mandag til søndag.

Publisert Sist oppdatert

– Som eneste aktør i bransjen kan vi levere hjem, sju dager i uken, selv ved bestilling samme dag, sier driftssjef Peter Andersson i NetOnNet Norge.

Det er selskapet Porterbuddy som står for leveringen, og det er kunder i Stor-Oslo, Østfold og Vestfold, tilsvarende omtrent en tredel av Norges befolkning, som ved bestilling før klokka 14.00 kan få pakken levert hjem samme kveld, mandag til søndag, hvis varen er tilgjengelig på lager i Oslo.

Luado

I samarbeid med norske Luado, som formidler praktiske boligtjenester, tilbyr NetOnNet nå i tillegg montering av TV til fastpris; 1.000 kroner på fot, 1.300 kroner på vegg. Inkludert er utpakking, montering, installasjon av smart-TV og kanalsøk, og tjenesten er forsikret dersom det skulle skje et uhell.

Vi dekker hele landet

– Kundene vil ha det enkelt, og det vil vi bidra til. Sammen med Luado tilbyr vi en trygg og transparent tjeneste, og også her gjelder tilbudet alle dager i uken, sier Andersson til fagbladet Elektronikkbransjen.

NetOnNet og Luado tilbyr også montering av den smarte dørlåsen ID Lock 150, til en fastpris på 1.500 kroner.

Stor interesse

Når det gjelder hjemleveringen på dagen, sju dager i uken, mener Andersson dette er en god måte å drive omnikanal.

En rask sjekk hos søsterselskapet Komplett, viser at også de i det samme geografiske området tilbyr ekspresslevering med Porterbuddy, med unntak av lørdager.

Etter at tilbudet allerede har vært i drift noen uker, ser Andersson at det er stor interesse for å få produktene hjem - også i helgen.

Porterbuddy har virksomhet også i Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand. Her tilbyr NetOnNet på hverdager levering dagen etter, ved bestilling før kl. 14.00, mens Komplett gjør det samme mandag til torsdag, samt søndag, ved bestilling før kl. 12.00.

Porterbuddy ble i januar kjøpt av svenske Instabox. Ifølge en pressemelding fra Porterbuddy ble deres eier, investeringsselskapet Verdane, da med videre som en av hovedaksjonærene i Instabox. I november ble Instabox slått sammen med et annet svensk selskap, Budbee, i det nye selskapet Instabee.

Transportsykler

– Både for oss og NetOnNet er miljø en hovedfaktor, og vi benytter derfor transportsykler til distribusjon i Oslo sentrum. Syklene rommer det samme som en bil, med plass til 70-100 leveranser, og benyttes både sommer og vinter. De er spesielt godt egnet for distribusjonen i Oslo sentrum, med få parkeringsplasser og stengte gater. Andre leveranser skjer stort sett med elbiler, sier nøkkelkundesjef Kjetil Sundby i Porterbuddy, i en pressemelding.

– Ved siden av Porterbuddy leverer også Postnord for oss, slik at vi dekker hele landet, enten ved hjemlevering på dør, i postkasse eller på et utleveringssted. Vi har også et partnerskap med Best samt Posten Norge. I tillegg kan kunden hente varene i en Lagershop, sier Andersson i NetOnNet.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 6/2022, som ble distribuert uke 47. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS