NetOnNet har hentet ny sjef for salg og service, Sofie Struwe, fra Clas Ohlson Sverige. Foto: NetOnNet

NY SALGSSJEF I NETONNET

NetOnNet ansetter Sofie Struwe som ny sjef innen salg og service. Hun kommer fra stillingen som kommersiell leder i Clas Ohlson Sverige. 

Publisert Sist oppdatert

Hjemmeelektronikkjeden NetOnNet styrker ledelsen med netthandelsprofilen Sofie Struwe, skriver selskapet i en pressemeldingen.

Hun har mange års erfaring fra netthandel, detaljhandel og digitale tjenester, rekrutteres til rollen som leder for salg og service.

– For NetOnNet har det vært en vekst i salget hittil i år. Arbeid i hjemmet og sosial distansering der mange har tilbrakt mye tid hjemme har drevet en sterk etterspørsel etter produkter til hjemmet, sier administrerende direktør Susanne Holmström.

– Vi har en sterk forretningside og jobber alltid for å være relevante for kunden og møte kunden på en ansvarlig, enkel og fleksibel måte. Omnikanal-konseptet vårt er alltid i fokus, og vi må hele tiden tenke nytt og utvikle konseptet for å være relevante for fremtiden, spesielt i den urolige tiden vi er i nå. Vi er derfor veldig glade for å knytte en så sterk og modig leder som Sofie Struwe til teamet vårt, sier Holmström.

Sofie Struwe har lang erfaring fra ledende stillinger innen netthandel og detaljhandel. Hun kom sist fra stillingen som kommersiell leder i Clas Ohlson i Sverige, hvor hun har vært ansvarlig for salg og lojalitet innen både netthandel og detaljhandel. Tidligere har hun også hatt ledende roller på blant andre Lensway og Inkclub. Nå gleder hun seg til å bli med i NetOnNet, der hun som leder for salg og service vil være ansvarlig for netthandel, lager, kundeservice og teknisk service.

– Jeg har fulgt NetOnNet gjennom flere år og har blitt imponert over hvordan selskapet har utviklet og drevet omnikanal. Som netthandelsfokusert leder har jeg misunnet Lagershop-konseptet, et strålende konsept som er helt riktig i tiden vi er inne i nå, sier Struwe.

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 6/2020, som ble distribuert 23 november. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS