NY EXPERT I FREDRIKSTAD

– Bra tidspunkt og midt i smørøyet, sier butikksjef Ronny om åpningen av den den nye Expertbutikken i Fredrikstad.

Den nye butikken på 1.500 kvardratmeteråpnet 11. juni, den ligger i SGS-bygget i Dikeveien og erstatter to gamle Expertbutikker.

– Dette er et veldig bra tidspunkt å åpne på. Om noen dager kommer både feriepenger og eventuelle skattepenger, og vi vet at mange velger å bruke dette på å oppgradere i hjemmet. Konkurransen i Fredrikstad er knallhard, vi ligger vegg i vegg med konkurrenten, og konkurranse kommer jo kundene til gode, sier Marthinseni en pressemelding.

Han kommer selv fra Fredrikstad, og kjenner markedet gjennom flere år i Expert.

– Konkurransen er tøff, men det bare inspirerer oss til å stå på enda hardere. Med en ny og større Expertbutikk skal vi gjøre alt vi kan for å gi en god handleopplevelse, sier han.

Detaljhandelsdirektør Thomas Marthinsen i Expert Norge AS er spent på hvordan handelen vil utvikle videre i 2009.

– Det er klart at vi har merket finanskrisen, det har alle som driver med detaljhandel. Samtidig spirer det med positive tegn. Folk flest har fått en markant renteendring, og positiviteten er i ferd med å vende tilbake til Kari og Ola. Derfor er jeg forsiktig optimist når jeg ser på både etableringen i Fredrikstad, men også til det norske markedet generelt sier Marthinsen.