NY SIBA-SJEF I NORGE

Victor Bengtsson ble ved årsskiftet ny landssjef for Siba i Norge.

– Det skal bli utrolig spennende å arbeide sammen med mine brødre og far i Siba. Jeg ser fram til å fortsette med å bygge opp Nordens beste hjemelektronikkjede, og å arbeide med vår kontinuerlige ekspansjon i Norge, sier Victor Bengtsson i en pressemelding.

Bengtsson er utdannet med den svenske tittelen magisterekonom fra universitetet i Lund, og bror av Fabian og Martin som henholdsvis leder Siba AB og ComputerCity AB.

– Vi er veldig glade for å kunne ønske Victor velkommen til ledergruppen. Victors arbeidserfaring utenfor familiekonsernet anser vi som et kompetansetilskudd i vår fortsatte ekspansjon mot målet å bli ledende i Norden innen hjemelektronikk, sier Fabian Bengtsson i en pressemelding.

Victor Bengtsson kommer fra Euler Hermes Kreditförsäkring AB som er en del av det tyske forsikringskonsernet Allianz. Han har også erfaring fra bemanningsbransjen hvor han jobbet som rekrutteringskonsulent.

Siba har vært på hjemelektronikkmarkedet i over 57 år, og har 59 varehus i Sverige, Norge og Danmark. Kjernen i konsernet er de to varehuskjedene Siba og ComputerCity. Konsernet omsatte for SEK 4,5 mrd. i 2006/2007.