Samsung Navibot Silencio

Pressemelding fra Samsung 7. juni 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Navibot Silencio er både støvsuger og støvtørker:

Stille robotstøvsuger som ikke er redd for møbler

Samsung lanserer nå Navibot Silencio, en av de mest stillegående robotstøvsugerne på markedet. Den rengjør gulvet for støv og skitt nesten helt uten at du merker det. Navibot Silencio er i tillegg den første robotstøvsugeren som kan manøvrere seg rundt sofaen uten å støte på hindre. For å få gulvet skikkelig rent støvtørker også Navibot Silencio gulvet med en mikrofiber-klut.  

Navibot Silencio er en av markedets mest stillegående robotstøvsugere med lydnivå på kun 62 desibel, noe som gjør at man kan se på TV og prate i telefonen helt uten å bli forstyrret av støvsugingen.

Med Samsungs ukeplanfunksjon kan du komme hjem til et støvfritt hjem akkurat når du selv vil. Støvsugeren setter i gang til visse tider og datoer, slik at Navibot Silencio gjør rent akkurat når det passer familiens skjema.

Fakta: Samsungs robotstøvsuger Navibot Silencio VCR8895. Lydnivå på 62 desibel. På toppen sitter et kamera med en kameravinkel på 167 grader og som filmer med 30 bilder per sekund. Bildeinformasjonen bearbeides av to prosessorer som tegner opp et kart over rommet. Navibot Silencio har 38 sensorer som blant annet hindrer Navibot Silencio fra å falle ned fra høyder som er fem centimeter eller mer. Mikrofiber-klut som fanger opp de minste partiklene. Doble sidebørster for områder det er vanskelig å komme til. Kommer seg over hinder som er lavere enn 1,5 centimeter høye. Hepa-filter for partikkelfiltrering. I butikk i løpet av juni. Anbefalt utsalgspris ved lansering 6000 kroner

Powered by Labrador CMS