D-Link DWR-923

Pressemelding fra D-Link 22. september 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nå lanserer D-Link sammen med Telenor Sverige en helt ny trådløs 4G-ruter for hjemmebruk. Ruteren gir hastigheter på opptil 80 Mbit/s via 4G-nettet og kan brukes av flere samtidig, og den kan derfor fint erstatte en fast tilkobling.

D-Link er nå først ute med å kunne tilby en trådløs 4G-ruter med Triple Play[1] som kan gi hastigheter på opptil 80 Mbit/s via 4G-nettet. D-Links nye ruter gir med andre ord en trådløs tilkobling med så høy hastighet at en fast tilkobling ikke lenger er nødvendig. Det at den er trådløs betyr også at den enkelt kan tas med til hytta eller andre steder.

- Det er veldig spennende å ha inngått denne store avtalen med Telenor Sverige og sammen kunne levere en tjeneste som kan konkurrere med det tradisjonelle bredbåndsnettet. 4G er en ny teknikk som vi i Norden ligger langt framme på, og vi tror derfor at denne ruteren også har et stort internasjonalt potensial, sier Mats Brager, som er administrerende direktør i D-Link Nord-Europa.

Ruteren er enkel å koble til, og gjør det mulig å dele 4G-tilkoblingen mellom ti brukere. Ruteren støtter også 3G, så hvis det ikke finnes 4G-dekning kan 3G-nettet også brukes, som i dag kan gi en hastighet på opptil 32 Mbit/s.

- Dette er nok en milepæl for D-Link, og vi er stolte over å kunne levere verdens første 4G-ruter med Triple Play. Vi jobber konstant for å kunne tilby kundene våre funksjonelle og innovative produkter, slik at de kan få en bedre og enklere hverdag. Den nye ruteren vår er et slikt produkt, da den både er trådløs og gir høye hastigheter, sier Mats Brager.

Tekniske spesifikasjoner DWR-923:

[1] Triple Play innebærer at ruteren kan levere både Internett, telefoni og TV.

Powered by Labrador CMS