Donkey Kong Country Returns!

Pressemelding fra Bergsala 28. september 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

To av de mest elskede – og mest hårete – spillkarakterene på planeten gjør et brølende comeback denne julen i Donkey Kong Country Returns. Og for aller første gang i serien, kan de to hårete kameratene kjempe mot sine fiender sammen, takket være et nytt tospillermodus.

Spillet lanseres eksklusivt til Wii i Europa den 3. desember 2010, og tilbyr den populære, sidescrollende opplevelsen som serien er kjent for, samt nye nivåer, spektakulær grafikk, ny dybde og 3D-miljøer – som vil glede både fans og nykommere til serien.

Donkey Kong Country Returns er et samarbeid mellom Nintendo og Retro Studios, og denne gangen spiller du som en del av en dynamisk duo, Donkey Kong™ og Diddy Kong™ begir seg ut på en reise gjennom jungelen for å redde Donkey Kongs bananlager fra fiendene.

Retro Studios har trofast gjenoppbygget alt som gjorde den originale serien bra, fra tønnekanoner til gruvevogner, for å tenne lidenskapen på nytt hos seriens fans. Men denne gangen er ikke bare Diddy Kong med på eventyret, for første gang i serien kan to personer spille sammen samtidig - en som Donkey Kong og en som Diddy Kong.

Spillere kan navigere seg gjennom nivåene sammen eller hver for seg. Diddy Kong kan ri på ryggen til Donkey Kong og hoppe av når han ønsker, noe som lar nybegynnere sitte trygt på ryggen til Donkey Kong gjennom vanskelige deler av spillet. Dersom en spiller har tapt, kan den komme seg tilbake i handlingen ved å sprette ut av en tønne som flyter på en ballong…

Denne gangen har karakterene også fått nye egenskaper, blant annet har Diddy Kong en rakettmotor som kan brukes til å komme seg over større avstander. Spillere kan også riste Wii Remote for å få Donkey Kong til å slå i bakken, rulle over fiender og blåse luft. Diddy Kong kan til og med skyte med peanøttpistolen i tospillermodus.

Om det ikke var nok finner du skjulte gjenstander, puslespillbrikker og andre overraskelser spredt rundt om i jungelen. Stav ordet K-O-N-G i løpet av en bane for å få en spesiell bonus. Time Attac-modusen vil utfordre spillere til å slå deres egen tid - perfekt for de som vil ha en ekstra utfordring!

Dra ut i jungelen i vinter med Donkey Kong Country Returns, eksklusivt for Wii, når det lanseres i Europa den 3. desember!

Powered by Labrador CMS