Huawei Vision

Pressemelding fra Huawei 14. oktober 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Huawei i aluminiumskall: Håndfast kvalitet fra Huawei

Huawei lanserer i dag Vision, en komplett smarttelefon i en stilfull kvalitetsinnpakning. Med sylskarp skjerm og bakdeksel i aluminium representerer Vision et nytt steg på kvalitetsstigen for Huawei.   

Huaweis siste nyhet er en smarttelefon som ligger godt i hånden. Telefonens bakdeksel er frest ut i et helt stykke aluminium - såkalt ”unibody” - som gir en svært robust og elegant utførelse. Produksjon i aluminium gjør at telefonen får et svært solid skall som tåler en støyt, uten at soliditeten går på kompromiss med kravene til en superslim smarttelefon med lav vekt.  Den sylskarpe 3,7 tommers LCD-skjermen er buet for å understøtte naturlige navigeringsbevegelser og telefonens avrundede designuttrykk. Innholdet er også overbevisende: Vision kommer med siste versjon av Android, 2.3 (Gingerbread), og forhåndslastes med et nyskapende 3D-skin som gir en ny visuell brukeropplevelse med karusellnavigasjon.

”Huawei Vision representerer en ny milepæl for oss, og er nok et bevis på at Huawei har store ambisjoner med sin mobilsatsing. Med Vision introduserer vi vår første telefon i aluminiums-finish. Det er en krevende produksjonsprosess, men resultatet er en telefon som gir et solid og helhetlig inntrykk. I samspill med en svært god skjerm, rask prosessor og spennende forhåndslastet funksjonalitet, er Vision blitt en telefon som leverer svært god verdi for pengene. Vårt mål er å lede an i utviklingen av mobilprodukter som overgår brukerens forventninger, og Vision er blitt et godt eksempel på et slikt produkt,” sier Tor Slørdal, salgssjef i Huawei.

Telefonen er under en centimeter tykk (9,9 millimeter), og veier kun 121 gram. Kameraet er på 5MP, og gjør opptak i HD-kvalitet (720P). Forhåndsinstallerte programmer inkluderer e-poststøtte for blant annet Exchange, et innovativt 3D-skin, og en rekke av de mest populære Google-applikasjonene.

Tilgjengelighet og pris

Lanseringen av Vision skjer i samarbeid med blant andre Telenor, hvor telefonen vil være tilgjengelig for forhåndssalg på telenor.no fra og med 15. oktober. Vision vil også være tilgjengelig i elektronikkforhandlere som Elkjøp, Lefdal, Komplett og Expert.

Huawei Vision vil ha en veiledende pris på mellom 2495 - 2695,-.

Spesifikasjoner:

• Siste versjon Android 2.3 (Gingerbread)

• 3.7-tommer berøringsskjerm

• 5 MP autofokus kamera

• High speed HSDPA/HSUPA nettverk

• WIFI 802.11 b/g/n

• Bluetooth 2.1 A2DP Stereo

• GPS/AGPS

• 720P HD videoopptak og avspilling

• Rikt utvalg av Google-applikasjoner

• Brukervennlig soft keyboard