Miele Fire & Ice

Pressemelding fra Miele 16. august 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

FIRE & ICE, Mieles mest eksklusive, integrerte kjøkkenserie til nå, tilbys i to designvarianter. ICE er en lekker tidløs kombinasjon av aluminium og krom, mens FIRE kombinerer titanfinish og detaljer forgylt med ekte bladgull.

Mieles integrerte kjøkkenprodukter i toppserien 5000 har mottatt mange internasjonale designpriser, blant annet for harmonisering av form og funksjon. FIRE & ICE er basert på 5000-serien, men kommer i en enda mer eksklusiv utforming.

To eksklusive stilretninger

Designvarianten FIRE har titanfinish og detaljer forgylt med ekte bladgull. Serien preges av en ren, strukturert og fløyelsaktig overflate og varme fargetoner som skaper harmoni på kjøkkenet.

I tillegg til et elegant utseende, beskytter de robuste materialene i aluminium og titan mot fingeravtrykk, riper og flekker i overflaten.

Stekeovnene har funksjonen ”KlimaPluss”, som tilfører fuktighet for optimalt resultat ved steking og baking. Ovnene har også pyrolyserengjøring, som innebærer oppvarming til cirka 500 grader, så alt av smuss, fett og matrester brenner opp og kan børstes ut.