Might & Magic Heroes VI

Pressemelding fra Logitech 27. juni 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logitech, som er en ledende leverandør av gamingprodukter, har slått seg sammen med spillutvikleren og -utgiveren Ubisoft for å gi gamere over hele verden tilgang til betaversjonen av det etterlengtede spillet Might & Magic® Heroes® VI før det blir offisielt lansert.

Ubisoft vil fra og med 28. juni til og med 28. juli gi deg gratis tilgang til betaversjonen av Might & Magic Heroes VI hvis du kjøper ett eller flere utvalgte gamingprodukter fra Logitechs hjemmesider. Tilbudet gjelder i hele Europa.

Might & Magic Heroes VI lanseres for Windows 8. september. Spillet er utviklet av Black Hole Entertainment, og kommer til å inneholde alle karakterene og funksjonene som har gjort det til en verdensomspennende suksess – i tillegg til en rekke nye elementer.

Might & Magic Heroes VI-eventyret starter 400 år før hendelsene som finner sted i Heroes of Might & Magic V, og presenterer en familie av helter og en spennende, storslått historie om engler som planlegger å gjenoppta en uavsluttet krig.

For mer informasjon, vennligst besøk Logitechs hjemmesider