OBH Nordica Rapid Blend

Pressemelding fra OBH Nordica 31. august 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sundt, godt og blandet!

Nå er det tid for hjemmelagede supper og pisket krem til kakao og eplekake. Enkelt er det også! Det eneste du trenger er en oppskrift, ingredienser og en stavmikser! Med stavmikser kan du mikse, blande og mose alt fra barnemat, sauser, supper, vaffelrøre, milkshake, piske dressinger eller lage majones!

Salget av stavmiksere er 40 % høyere ved utgangen av juli sammenlignet med sist år. Det viser at forbrukerne finner nye bruksområder. OBH Nordica ønsker å forsterke den gode trenden, og lanserer derfor flere modeller i forskjellige prisklasser som dekker ulike behov.

Rapid Blend

Er en kraftig stavmikser på 600 watt med avtakbar mikserstav i rustfritt stål. Stavmikseren har et smalt ergonomisk håndtak med to hastigheter og innstillbar hastighetsregulering. Rapid Blend har knivblader i rustfritt stål og kan mikse og blande saus, milkshake, pannekakerøre, barnemat etc på bare noen få sekunder. Blandingen blir jevn og fin. I tillegg følger det med visp i rustfritt stål, et 500 ml hakkeverktøy med knivblader i rustfritt stål og en kanne med lokk. 

Veil pris 499,-.