PRADA Phone by LG 3.0

Pressemelding fra LG 19. desember 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

PRADA og LG skaper smarttelefon med stil

– Samarbeidet mellom PRADA og LG har resultert i den perfekte kombinasjonen av form og funksjon - PRADA Phone by LG 3.0.

PRADA og LG har tidligere produsert mobiltelefoner som kombinerer det beste innen design og teknologi. Nå lanseres den tredje mobiltelefonen fra det fremgangsrike samarbeidet - PRADA Phone by LG 3.0. Denne etterlengtede smarttelefonen er en designmessig storsatsning for begge selskap.

Stilren eleganse

PRADA Phone by LG 3.0 kombinerer PRADAs utpregede rene designspråk med LGs innovative teknologi, noe som blant annet innebærer en utrolig lyssterk skjerm med en lysstyrke på 800 nit. Mobiltelefonen gjennomsyres av PRADAs stilrene utforming og har en fremside som dekkes av en blank, høyoppløselig berøringsskjerm. Baksiden dekkes av PRADAs Saffiano-mønster i en klassisk svarttone. Hver eneste detalj er designet med eleganse som baktanke.

Telefonen inneholder LGs Floating Mass Technology, som optisk forsterker det slanke inntrykket av den allerede imponerende 8,5 millimeter tynne telefonen. Telefonen har få og minimalistisk designede knapper som følger det enkle formspråket.

Ikke bare ytre design

Ikke bare på utsiden er telefonen imponerende, den viser også styrke på innsiden. PRADA Phone by LG 3.0 har en 1.0 GHz Dual-Core-processor som leverer en høy ytelse, samt dual-band Wi-Fi for best mulig surfehastighet.

Telefonens design gjenspeiles også i det skreddersydde Android-grensesnittet med spesialdesignede menyer og ikoner i svart, grått og hvitt. Brukeren får oppleve fordelene med Android Gingerbread i en ny visuell innpakning og telefonen kan oppgraderes til neste Anroid versjon, Ice Cream Sandwich.

Det smakfulle brukergrensesnittet kommer til sin rett på telefonens 4,3 tommer store NOVA High Brightness-skjerm. Brukeren får bilder og annen media i  en lysstyrke på opptil 800 nit, noe som gjør at skjermen også fungerer utmerket i sollys. Med et kamera på 8 megapixler og opptil 8GB internt minne kan brukeren fange og nyte alle sine ”Life’s Good”-øyeblikk i høy kvalitet.

Sammen med den elegante telefonen lanseres et komplett sortiment av PRADA-tilbehør som dokkingstasjon, Bluetooth-hodetelefoner, samt flere spesialdesignede etuier.

Pris og tilgjengelighet

PRADA Phone by LG 3.0 er tilgjengelig i Norden i begynnelsen av 2012. Anbefalt utsalgspris publiseres samtidig som lanseringen. 

Link til produktvideo: http://www.youtube.com/watch?v=gwVy2T-mTXM&feature=youtu.be

Tekniske spesifikasjoner

    Operativsystem: Android Gingerbread

    Internt minne: 8GB (SD-kortplass gir mulighet for ytterligere plass opptil 32 GB)

    Skjermstørrelse: 4,3 tum

    Oppløsning: WVGA (800x480)

    NOVA Display: 800 nit

    Kamera: 8MP

    1.0GHz Dual-Core/ Dual Channel Processor

    Batteri: 1540 mAh

Om PRADA og LG samarbeidet

Samarbeidet mellom PRADA og LG ble innledet i 2006 og har resultert i to premiumtelefoner som ble introdusert i 2007 og 2008. Samarbeidet fokuserer på viktige elementer innen smarttelefoner, fra programvare og brukergrensesnitt til design og forpakning.

PRADA Phone by LG 1.0 var en av markedets første mobiltelefoner med kobling til et motehus. Kombinasjonen av avansert teknologi og stilren design ble en suksess og resulterte i et salg på over en million enheter. Som et bevis på sin plass i designhistorien er PRADA Phone by LG 1.0 en del av den permanente utstillingen i New York Museum of Modern Art (MoMA) og Museet for samtidskunst (MOCA) i Shanghai.

PRADA-telefonene fra LG var revolusjonerende i den teknologien de anvendte. PRADA Phone by LG 1.0 var verdens første mobiltelefon med full touchscreen, og 2.0 gav en innovativ mobilopplevelse gjennom sin unike klokke med Link-teknologi, noe som forenklet tilgangen til nummerpresentasjon, SMS utveksling, samtalehistorikk, samt samtaleblokkering og alarmvarsler.