Samsungs Blu-ray-spillere godkjent av RiksTV

Pressemelding fra Samsung 19. desember 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Blu-ray med innebygd digitalmottaker:

Samsungs Blu-ray-spillere godkjent av RiksTV

Samsungs nyeste Blu-ray-spillere har som de første i Norge blitt godkjent som digital-TV-mottakere av RiksTV.  Dermed blir spillerne, som også tilbyr 3D, Smart Hub, innebygd Wi-Fi, og innebygd harddisk, enda bedre. 

Følgende av Samsungs Blu-ray-spillere er nå godkjent av RiksTV: BD-D8900N, BD-D8500N, BD-D8200N og BD-D6900N.

− Med disse Blu-ray-spillerne fjernes behovet for en separat RiksTV-mottaker, og samtidig får brukerne en bedre og smartere TV-hverdag. Spillerne har støtte for 3D, enormt stor lagringsplass og innebygd trådløst nettverk. Vi merker derfor svært stor interesse for produktene blant forbrukerne, og godkjenningen fra RiksTV er et kvalitetsstempel som vil øke etterspørselen ytterligere, sier Paal Anders Jansen, ansvarlig for AV-produkter i Samsung Norge.

− Vi har over 2000 RiksTV-godkjente modeller i markedet allerede. Denne nyvinningen fra Samsung gjør at de som velger RiksTV har enda flere moderne mottakere som kan brukes sammen med vårt kanaltilbud og våre tjenester, sier administrerende direktør i RiksTV, Christian Birkeland.

Smart

Smart Hub er brukergrensesnittet i nesten alle av Samsungs nyere Blu-ray-spillere.  Ved å koble Blu-ray-spilleren opp mot internett og nettverk åpnes muligheten for nye TV-opplevelser gjennom Smart Hub.  Med en Blu-ray fra Samsung kan TV-en nå brukes som både multimedienav og mediespiller.  Søk og vis frem bilder, spill av musikk og film uavhengig av om det er lagret på nettbrettet, mobilen eller kameraet. Samsung Apps gjør det mulig å laste ned en rekke apper du kan bruke på TV-en, inkludert Facebook, Twitter og lokale filmleietjenester.

Skapt for underholdning

Blu-ray-spillerne har stor innebygd lagringsplass. Toppmodellen BD-D8900N har en harddisk på hele 1 terabyte, som gjør det mulig å lagre opp til 240 timer film, nyheter, sport eller underholdningsprogram i HD-format, eller så mye som 480 timer i tradisjonelt TV-format. Vil du prøve å se på TV, DVD- eller Blu-ray-filmer i 3D-format så kan spillerne konvertere innholdet fra vanlig 2D-format til 3D, takket være Samsungs innovative konverteringsteknologi for Blu-ray-spillere.

Fakta: Samsung BD-D8900N. Blu-ray-spiller for 2D, 3D, full HD 1080p. Smart Hub med blant annet DLNA, Allshare og apper. Støtte for cam-modul og digitalt bakkenett DVB-T2 med HD-kvalitet og kabel-TV DVB-C. To HDMI-utganger. Håndterer DVD, JPG, MP3 og flere format.  Konverterer 2D til 3D samt full HD. Lydformat Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Dolby True HD, DTS, DTS-HD Master Audio. Innebygd kortplass for CI+. I serien finnes også BD-D8200N, BD-D8500N og BD-D6900. Sistnevnte har ikke innebygd harddisk. Anbefalt utsalgspris for BD-D8900N er 4699 kroner. Øvrige modeller fra 2299 kroner.

For ytterligere informasjon om alle modeller, se: http://www.samsung.com/no/consumer/tv-home-theatre/blu-ray