Siemens Z6

Pressemelding fra Siemens 27. maii 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Teknologi i stilren design

Siemens støvsuger best i test

Siemens Parquet Performance Z6.0 tilhører en ny generasjon støvsugere, med en overlegen luftgjennomstrøm som gir et fantastisk resultat ved støvsuging. Med et ”air guidance system”, bredere støvsugerslange og en større filteroverflate presterer Siemens Parquet Performance Z6.0 optimalt på alle typer underlag. Den fikk beste resultat i Testfaktas[1]store test av støvsugere, takket være sin innovative teknologi.

Luftgjennomstrøm og munnstykkets design er av stor betydning for hvor rent gulvet ditt blir når du støvsuger. Å støvsuge er noe de fleste gjør ganske ofte. For at det skal gå så smidig som mulig har Siemens Parquet Performance Z6.0 et behagelig lydnivå og hele 13 meter rekkevidde for maksimal bevegelighet.

Siemens Z6.0 VS Z62222 har rask luftgjennomstrøm for effektiv støvsuging

I Siemens Parquet Performance Z6.0 finnes et ”air guidance system” som sørger for at luften flyter på best mulig måte gjennom hele støvsugeren. Filteret er laget av nye og forbedrede materialer og overflaten er økt med 25 prosent. Diameter på slangen er dessuten 20 prosent større. Kombinert gir dette rask luftgjennomstrøm og et overlegent støvopptak. Siemens Parquet Performance Z6.0 presterte best av alle modeller i Testfaktas store test av støvsugere i februar 2010.

-          Nå er det bevist, en ordentlig god luftgjennomstrøm gir ekstremt god støvsugingsevne. Vi er veldig stolte over vår innovative teknikk, som innebærer at du kan få et rent hjem med veldig god luftkvalitet, sier Angela Gustafsson Redén, Marketing Manager på Siemens.

Trendy design med integrert tilbehør

Siemens Parquet Performance Z6.0 har en strømlinjeformet kropp som gir et stilrent og eksklusivt inntrykk. Støvsugeren kommer i fargen nordkapp-blå metallic. Håndtak og styreelement  er i meget høy kvalitet. Alt av tilbehør oppbevares integrert i støvsugeren og er lette å ta ut og legge tilbake.

Veiledende utsalgspris: kr. 3190,-

For mer informasjon om Siemens Z6.0 VS Z62222, se www.siemens-home,no

  

[1] Testfakta publiserer forbrukernyheter, både på sin side Testfakta.se og via et nyhetsbyrå som blant annet har et 30 talls svenske dagsaviser som abonnenter.