Sony DR-GA500 og DR-GA200

Pressemelding fra Sony 27. august 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Begge headsetene er utviklet på bakgrunn av grundige brukerundersøkelser som viser hvilke behov forskjellige spillere har.

DR-GA500 kombinerer en Dolby Pro Logic IIx dekoder med Virtual Phones™ Technology (VPT) fra Sony. Resultatet er en overbevisende 7.1-kanals 3D surroundlyd. Signalbehandlingen skjer i en kompakt ekstern prosessor.

Teknologien gir et presist lydbilde som gir god informasjon om hvor lydene kommer fra, enten det er lyden av skritt eller en eksploderende granat. Dette lydmiljøet er ideelt for førstepersons skytespill hvor det man hører kan være vel så viktig som hva man ser.

DR-GA500 får frem det beste i spilleren med sin overlegne lydkvalitet. Ønsker man å vinne spillet er lyd et viktig element å huske på. Alle spillere vet at en hver fordel man kan skaffe seg over konkurrentene kan være forskjellen på å tape og vinne.

Både DR-GA500 og DR-GA200 vil appellere til de som spiller mye strategi- og online multiplayerspill hvor lange sammenhengende spillperioder er normen. Med 40mm driverenheter sikres en topp lydkvalitet med detaljert gjengivelse av toner – fra de lave til de høye. ‘Triple enfolding’-design fra Sony gjør headsetene svært komfortable å ha på seg over lengre perioder. Designen til headsetene skiller seg fra mengden, men dette har ikke gått på bekostning av komforten.

‘Triple enfolding’-designen fra Sony har opphav i grundige brukerundersøkelser som viste at god ventilasjon og lite trykk mot ørene var to etterspurte egenskaper. Dette gjør at man kan ha på seg headsetene over lenger tid uten at det blir ukomfortabelt. Begge modellene har en kompakt mikrofon som vil tilfredsstille selv de mest innbitte spillere.

Medal Of Honor-kampanje

Produkter som disse krever en skikkelig utfordring. Derfor vil DR-GA500 og DR-GA200 fra 15. oktober leveres med et gratis eksemplar av Medal Of Honor™ single player. Spillets bakgrunn kan man lese på http://medalofhonor.com/. Kampanjeproduktene vil være merket med et klistremerke.

Priser og tilgjengelighet

DR-GA500 og DR-GA200 er tilgjengelig fra september til følgende veiledende priser:

DR-GA500: 1 789,-

DR-GA200: 839,-

Powered by Labrador CMS