Sony PlayStation Move

Pressemelding fra Sony 15. september 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) kan endelig kunngjøre at PlayStation®Move-bevegelseskontrollen til PlayStation®3 (PS3™) kommer i butikken denne uken. Bevegelseskontrollen brukes sammen med et PlayStation®Eye-kamera, og tar spillerne med inn i en ny verden der alle bevegelser blir fanget i tre dimensjoner med fantastisk presisjon. Det er en helt ny måte å spille favorittspillene dine på, og det kommer også en haug med nye spill som er laget spesielt for å kjøre festen i gang.

PlayStation Move gir deg en ny spilldimensjon, og byr på en mer oppslukende og intuitiv underholdningsopplevelse der du får fullstendig kontroll over hvordan du spiller. Om du vil slå en perfekt serve i en tenniskamp med kompisene dine, bruke formler, klaske på maling med malekost eller innta skarpskytterposisjon - Move-spillene som kommer i høst har noe for absolutt alle. Slå kloa i en PlayStation Move-bevegelseskontroll og noen av de fantastiske spillene som er tilgjengelige i dag:

·         Sports Champions

En fantastisk blanding idretter fra bordtennis til bueskyting - i Sport Champions gjelder det å ha konkurranseinstinkt og gode ferdigheter. Legg vinnerskruen på ballen i en bordtenniskamp med riktig håndleddsbevegelse, perfeksjoner smashene dine i sandvolleyball og smell en pil midt i blinken med pil og bue – om du er amatør eller durkdreven proff kommer de intuitive og realistiske bevegelsene med PlayStation Move-bevegelseskontrollen til å sørge for at du kommer tilbake gang etter gang. Mestercupmodus lar deg konkurrere i bronse-, sølv- og gullklassen og låse opp hundrevis av premier. Greier du å bli den ypperste sportsmesteren? Alternativt kan du kjempe om best poengsum i en serie raske og intense utfordringer i utfordringsmodus. Gjør deg klar til å knuse konkurrentene i det optimale innen sportsspill.

Kul, leken og full av liv! Den lille, virtuelle koseklumpen har blitt enda bedre med PlayStation Move-bevegelseskontrollen. Du kommer enda nærmere den søte, lodne vennen din og oppdager enda flere ting dere kan gjøre sammen, en lang rekke nye triks og leker og et enkelt kontrollsystem. Bruk PlayStation Move-bevegelseskontrollen til å tegne leker direkte på skjermen, og se dem våkne til liv når EyePet-en leker med dem. Som ekte kjæledyr, er han frekk og gøyal, og han ønsker mest av alt å bli familiens nye bestevenn. Hver dag er et nytt eventyr med EyePet Move Edition!

Ta tak i kontorstolen og sus nedover gatene i et vilt løp for å komme deg unna Yakuzaen. Bruk bevegelseskontrollen til å styre, hoppe over biler, smette unna hindringer og plukke opp penger på veien mot å få poeng. Dette helsprø spillet er like vanedannende som det er moro - en tur med kontorstolen blir aldri det samme igjen!

Spidd fisk, redd fugler fra å falle ut av redene sine eller jakt på spøkelser i ditt eget hjem. Her får du en utvidet virkelighet som gjør om PlayStation Move-bevegelseskontrollen til alt fra et helikopter til en lommelykt i Start the Party! Gi spillene en personlig touch ved å bruke PlayStation®Eye til å ta opp din egen stemme og utfordre familie og venner i mer enn 20 morsomme minispill og utfordringer som kommer til å sørge for at alle har det moro.

Mark Bowles, Brand Manager for PlayStation Move, ønsket PlayStation Move velkommen med følgende ord: “PlayStations arv ligger i å utvikle nye måter folk kan ha det gøy på med plattformen. Det begynte med EyeToy®, der kroppen ble spillkontrollen, og fortsatte med utviklingen av Buzz!™-kontrollere og SingStar®-mikrofoner. PlayStation Move er det mest ambisiøse kontrollsystemet vårt så langt, og leverer en presisjon som er perfekt for å forbedre den tradisjonelle spillopplevelsen, mens den er tilgjengelig nok til at familier og andre som er ute etter enkel moro skal få det de er ute etter.”

PlayStation Move er i butikken fra 15. september!

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå inn på eu.playstation.com. Eller facebook.com/playstationmovenorge.