TT Micro Dension

Pressemelding fra TT Micro 28. juni 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TT Micro lanserer innovativ iPhone-dock med egen app til bil

Kombinert musikkspiller, lader og håndfri – alt i ett produkt 

TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, lanserer nå den elegante og funksjonelle iPhone-docken Dension, som lar deg få mest mulig ut av iPhone-en din når du er på veien. Sammen med en skreddersydd app forvandler TT Micros nye iPhone-dock telefonen din til et kontrollsenter som tilfredsstiller alle kommunikasjons- og underholdningsbehov du måtte ha når du befinner deg i bilen.

Dension kobles enkelt til bilhøyttalerne via den innebygde FM-senderen eller AUX-inngangen på bilstereoen din, og gjør det mulig å både lytte til musikk, podkaster eller lydbøker fra telefonen din og streame musikk fra applikasjoner som for eksempel Spotify og Wimp. Du kan også høre på nettradio.

Det som skiller Dension fra tilsvarende løsninger er at den har en egen app, Car Dock Mode App, som har et letthåndterlig og bilførervennlig brukergrensesnitt med store ikoner og farger som kan tilpasses interiøret i bilen.

Telefonen lades enkelt via 12V-uttaket i bilen, og docken har også en innebygd mikrofon, slik at du enkelt kan ta både utgående og innkommende samtaler. Dension er til og med utstyrt med en «Car Finder»-funksjon, som lagrer GPS-posisjonen til bilen din og dermed er en god venn å ha hvis du skulle glemme hvor du har parkert.

TT Micros nye iPhone-dock kan monteres på dashbordet eller frontruten, og du kan både docke og fjerne telefonen med én hånd. Det er også enkelt å dreie på iPhone-docken og bruke den i både vertikal eller horisontal posisjon alt etter hva som er mest optimalt i forhold til applikasjonen du bruker, selv mens du kjører.

Med Dension får du altså en iPhone-dock som både spiller av musikk, lader telefonen og gjør det enklere å ringe – med andre ord, i bunn og grunn gjør det både enklere og tryggere å kjøre bil.

Dension krever iOS 3.0 eller senere versjoner, og er dermed kompatibel med iPhone 4, 3GS og 3G.

Spesifikasjoner:

Pris og tilgjengelighet:

TT Micros nye iPhone-dock er allerede tilgjengelig, og har en veiledende utsalgspris på 995 kroner.

Basisversjonen av Car Dock Mode App er gratis, mens premiumversjonen koster drøyt 16 kroner ($2,99). Gratisversjonen lar deg spille av musikk, ringe og motta samtaler mens premiumversjonen gir deg nettradio, «Car Finder»-funksjonen og mulighet for å endre fargeoppsettet.

Powered by Labrador CMS