Whirlpool Carisma

Pressemelding fra Whirlpool 12. november 2010:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Whirlpools nye tørketrommel – nå enda mer effektiv 

Whirlpool lanserer ny tørketrommel med Carisma-design. Den nye trommelen er både mer effektiv, og mer skånsom mot klær og miljø.

– Den nye tørketrommelen er ikke bare en smart løsning for alle som vil gjøre klesvasken lettere, den  er også perfekt for miljø- og stilbevisste forbrukere, sier Christian Handeland, Commercial Manager for Whirlpool Nordic i Norge.

Skånsom tørk med stil

Glem tiden da tørketrommelen ødela klærne. Whirlpools nye modeller med Carisma-design rommer opptil 9 kg, og tilpasser trommelomdreiningen etter hver tørkelast. Maskinene er utrustet med flere spesialprogrammer for ulike typer klær og tekstiler, som jeans-, sport-, og silkeplagg. Og spesialprogrammene er skreddersydd for å bevare form og fargene på klærne.

Spar energi, tid og penger

Et nytt og innovativt tørkesystem  gjør det mulig å kutte tørketiden med 30 prosent1. Dette medfører at du kan spare opp til 45 minutter2 per tørkeomgang.

Whirlpools unike 6TH SENSE-teknikk registrerer fukt i klærne og justerer automatisk tørktiden til å avslutte når vasken er tørr.

Den nye serien tilbyr også en egen enerigieffektiv modell i A3-klassen. Trommelen inngår i Whirlpools produktserie Green Generation.

Powered by Labrador CMS