Whirlpool Vitesse og Jet Chef 2

Pressemelding fra Whirlpool, 10. des. 2009:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye mikrobølgeovner - Vitesse og Jet Chef 2:

Mesterkokk i mikroformat

I løpet av høsten introduserer Whirlpool nye mikrobølgeovner i seriene Jet Chef 2 og Vitesse. Ovnene har fått nytt design, som kombinert med innovativ teknologi, muliggjør allsidig, førsteklasses matlaging – på mikrotid.

De nye ovnene gjør det mulig å tilberede avanserte matretter og likevel få tid til overs. Med Vitesse og Jet Chef 2 henvender Whirlpool seg til små og store husholdninger, som har ambisjon om å bruke mikrobølgeovnen til mer enn bare oppvarming og tining. Toppmodellene i respektive serie heter Jet Chef Premium og Vitesse VT 266.

– Få norske husholdninger bruker mikro for tilberedning av måltider, sier Jon Haraldsen, Marketing manager Whirlpool Norge. Det er synd med tanke på at dette er et både raskere og mer energieffektivt alternativ. Med Jet Chef eller Vitesse blir middagen like god som om du hadde laget den i en vanlig stekeovn.

Kombiovn i rustfritt stål. Jet Chef Premium har fire forskjellige matlagingsfunksjoner og automatiske programmer med 84 forhåndsprogrammerte oppskrifter. Dette gjør det mulig å lage tradisjonelle matretter raskere enn i en tradisjonell ovn og med minst like godt resultat. Jet Chef Premium har varmluftsfunksjon, Crispfunksjon, 6TH SENSE dampkokefunksjon og 3D mikrobølgesystem.

Maksimalt nyttevolum i nye Vitesse. Vitesse er en serie brukervennlige mikrobølgeovner i den mellomstore klassen. De nye ovnene har fått nytt design på linje med de nyeste kjøkkentrendene. Serien utmerker seg ved at den har roterende glasstallerken som kan stoppes. Dette gir plass til større fat og former. Takket være belegget Magic Clean Non Stick er ovnen meget enkel å rengjøre. 

Både Vitesse og Jet Chef 2 har modeller med patentert Crisp-funksjon som tilbereder tradisjonelle matretter med gylden, sprø overflate, patentert 3D mikrobølgesystem for jevn oppvarming av maten og Jet Defrost for ekstra rask og perfekt tining.