X-Mini II og Max II

Pressemelding fra TT Micro 26. mai 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TT Micro lanserer bærbare minihøyttalere

Prisvinnende høyttalere med overlegen lyd og innovativt design som passer perfekt enten du er alene eller sammen med andre. 

TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, lanserer nå de bærbare minihøyttalerne X-Mini II og X-Mini MAX II. X-Mini har gått sin seiersgang over hele verden, og nå kommer de små høyttalerne endelig til Norge.

TT Micros nye høyttalere utfordrer vår vante forestilling om at størrelsen på en høyttaler har avgjørende betydning for lyden. Selv om X-Mini er små og veldig enkle å ta med seg rundt, er lydkvaliteten på ingen måte sped. Både X-Mini II og X-Mini MAX II har dessuten et innovativt kapseldesign, og sammen med den utrolige lydkvaliteten gir høyttalerne derfor en fantastisk brukeropplevelse.

X-Mini II/Mono

I motsetning til slik det er med mange andre små høyttalere går ikke X-Mini II sitt bærbare lommeformat på bekostning av lydkvaliteten. Høyttaleren gjør bruk av det patenterte Bass Xpansion System (BXS), hvilket etterligner gjenklangen i en basshøyttaler og gjør at den produserer fyrig lyd og bass som skulle tilsi at den var ti ganger så stor.

X-Mini II leveres også med en ledning som på elegant vis kan dyttes inn i sokkelen på høyttaleren, slik at du slipper å irritere deg over ledninger som henger og slenger. Dette gir høyttaleren et renere og stiligere utseende, og gjør den enda enklere å ta med seg rundt omkring. X-Mini II leveres også med et innebygd oppladbart batteri som gjør at du kan spille yndlingsmusikken din uavbrutt i elleve timer.

X-Mini har tidligere vunnet den prestisjefylte prisen Red Dot Design Awards og Infocomm Singapore Awards.

X-Mini Max II / Stereo

Det kompakte, avantgardistiske designet på X-Mini MAX II gir kraftig stereolyd uansett tonehøyde og volum, og passer perfekt både på møterommet på arbeidsplassen og på kjøkkenet hjemme. Når du vrir på enheten åpenbarer det seg to stilige stereohøyttalere, som i likhet med X-Mini II har BXS. De to høyttalerne kan også brukes enkeltvis. X-Mini MAX II leveres også med et innebygd oppladbart batteri som gir deg en avspillingstid på hele elleve timer.

Et åpenbart valg

Høyttalerne har drivere på 40 mm, noe som gir rik og fyldig lyd. TT Micros nye høyttalere har også et såkalt moduldesign (Buddy-Jack). Det betyr at du kan koble sammen flere X-Mini II-enheter og/eller X Mini MAX II-enheter (så mange du vil) og få et selvgående, bærbart høyttalersystem med forsterket bass og helt forbløffende lyd. Det gjør det enda morsommere å bruke høyttalerne dine sammen med venner som også har X-Mini II eller X-Mini MAX.

Oppsummert leverer altså X-Mini-høyttalerne lyd med svært høy kvalitet – uansett om det dreier seg om klangfulle, lyse soprantoner eller om de pulserende taktslagene i sommerens dansehit.

Høyttalerne kan brukes med alle enheter som har minijack-utgang. De lades ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen, og er fulladet igjen på 2,5 time.

Tekniske spesifikasjoner X-Mini II:

Tekniske spesifikasjoner X-Mini MAX II:

Pris og tilgjengelighet:

Både X-Mini II og X-Mini MAX II er allerede tilgjengelige, og de har veiledende utsalgspriser på henholdsvis 295 og 395 kroner.