Ønsker ressurspersoner

– Det er viktig for Expert å ha fokus på opplæring i alle ledd. Traineeprogrammet er ikke noen butikksjefskole, men deltakerne vil sitte igjen med unik kompetanse og erfaring. Jeg er imponert over deltagerne og deres utvikling, og er sikker på at de som er med på programmet blir ressurspersoner i Expert.

Det sier personalsjef i Expert, Bjørg Silkebekken Næss. Over 60 søknader kom inn da kurset ble utlyst i alle Experts butikker i Norge.

– Målsettingen er å stimulere, motivere og utvikle aktuelle kandidater til ulike lederstillinger i butikk, slik at utskiftinger kan foregå fleksibelt og effektivt, sier Næss.

Programmet startet i august med 12 deltakere, og det vil være ferdige i mai. Som for all annen opplæring i Expert skjer dette i samarbeid med selskapet Raadhuset Salg & Lederutvikling AS.

– Vi vil gjerne at medarbeiderne skal se at det går an å stige i gradene i eget system. Det er et uttalt mål at vi skal utvikle egne talenter. Når deltakerne er ferdige med programmet skal de i enda større grad enn før bidra til å gjøre Expert best i norsk elektrohandel, sier Næss kjekt.

Powered by Labrador CMS