SKANDINAVISK TOPPMØTE PÅ IFA

De skandinaviske kringkastingssjefene møtes på IFA i Berlin lørdag 30. august i regi av bransjeorganisasjonene.

Det knytter seg stor forventning til årets IFA i Berlin, som åpner 29. august. Tradisjonelt har messen vært preget av lyd, bilde og multimedia. I senere år har nærliggende produktgrupper som foto, utstyr for digital kringkasting og produkter til digitale plattformer kommet inn.

Hvitevarer

Det nye i år er at hvitevarebransjen vil være med på messen i Berlin. Disse produsentene, og da særlig de største i europeisk sammenheng, har lenge savnet et internasjonalt utstillingsvindu rettet både mot publikum og kjeder/handlere.

Flatskjerm

Ellers vil nok årets IFA, som de foregående utstillingene, bli sterkt preget av utviklingen for flatskjermer og digitalt lyd og bilde. En stadig viktigere del blir også grupper som navigasjon og foto, mens mobiltelefon og data ser ut til å ha funnet sine viktigste møteplasser i Barcelona og Hannover.

Skandinavisk og norsk pressedag

De skandinaviske bransjeorganisasjonene samler topplederne for NRK, Sveriges Televisjon og Danmarks Radio i Berlin lørdag 30. august. Kringkastingssjefene med følge skal ha en eksklusiv rundgang på messen. Deretter blir det et felles pressemøte klokken 14.00 på det internasjonale kongressenteret (ICC) ved siden av messeområdet. Skandinaviske journalister og bransjefolk er velkomne hit.

Etter dette vil det tradisjonelle norske pressemøtet finne sted. Programmet her vil blant annet dreie seg om utviklingen av de digitale kringkastingsplattformene i Norge og NRKs rolle i denne sammenheng. Det vil også markeres at hvitevarebransjen har kommet inn på messen.

Samme kveld vil Stiftelsen Elektronikkbransjen som vanlig arrangere en middag for presse, gjester og bransjefolk.

KONTAKT BRANSJE-PRESSE

LEVERANDØR PÅ IFA?

Powered by Labrador CMS