TOMTOM FÅR SALGSSJEF

– Det har vært en periode der Tomtom ikke har hatt salgssjef i Norge, og veldig mye er ugjort.

Bjørnsengen er utdannet sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole. Etter å ha jobbet med forskning, begynte han i 2001 hos Lefdal Elektromarked som salgssjef for telematikk. Deretter gikk han over til Elkjøp i 2005 og var med på åpningen av Elektroworld-kjeden i Polen. Fra 2006 arbeidet han i grossistleddet hos Elkjøp som innkjøper for telematikksektoren. De to siste årene har han arbeidet som innkjøper for GPS-produkter.

– Det har vært en periode der Tomtom ikke har hatt salgssjef i Norge, og veldig mye er ugjort. Foreløpig har vi noen få faste kunder. Det er i første rekke handlere hos Elkjøp, Lefdal og Torshov Bilrekvisita. Første målsettingen er å øke salgsvolumet hos dem. Videre ønsker vi å utvikle oss innen elektronikkbransjen og bilrekvisita. Tomtom arbeider kun med GPS for bil, sier Bjørnsengen.

Utover salgsleddet til forbrukermarkedet ønsker Tomtom også å gå inn i forretningsområdet B2B. I tillegg blir det aktiviteter mot salg på internett og bilindustrien, der Tomtom satser på integrerte løsninger.

Powered by Labrador CMS