Vil bli markedsleder i Sunndal og LOVER TOPP SERVICE

– Dette er en spennende bransje, sier Bjørg Aa (45). Sjefen ved den nye Expert-butikken på Sunndalsøra arbeidet tidligere 26 år i bank.

Det er mye skal på plass, og håndverkere arbeider for fullt med å få lokalet ferdig før de første lassene med varer kommer til butikken.

– Vi er i rute, det skal ikke by på noen problemer å bli ferdige til åpningen, sier butikksjefen og får støtte fra regionsjef i Expert-kjeden, Per Modahl, som også er til stede på Sunndalsøra.

– Dette skal gå bra, og vi håper på stor stemning og kø når vi åpner klokka s ju på morgenen, nikker han.

Lokalet som skal huse butikken er på nærmere seks hundre kvadratmeter, og ligger i den delen av Sunndal Torg som vender mot Felleskjøpet og Kaptein Drejers gate. Expert Sunndal blir en fullsortimentsbutikk, med både hvite- og brunevarer og annen forbrukerelektronikk. Butikken er eid av Expert-kjeden.

– Spennende

– Nei, jeg har vært i Surnadal Sparebank i 26 år, og nå følte jeg det var på tide med nye utfordringer.

Aa går fra stillingen som leder innen plassering i Surnadal Sparebank til butikksjef-stillingen. Hun har også jobbet som markeds- og salgssjef i sparebanken i Surnadal.

– Dermed har jeg litt erfaring fra salg og marked, men det å drive en butikk på denne måten blir noe helt nytt for meg. Jeg synes dette er en spennende bransje, understreker hun.

Aa forteller at liker tanken på å få være med på å bygge opp en butikk helt fra grunnen.

– Dere konkurrerer blant annet med Elkjøp og Euronics i Sunndal. Hvordan skal dere ta markedsandeler fra disse?

– Det skal vi gjøre ved å være en stor og fin butikk, med godt utvalg, gode tilbud og ikke minst god service. Vi håper kundene vil sette pris på det. I tillegg er det nok en fordel at vi holder til i sentrum.

Regionsjef Modahl legger til:

– Sunndal er et kjøpesterkt sted, og vi skal i alle fall bli her i framtida. Vi skal bli markedslederen i Sunndal.

Ni ansatte

Også i Surnadal kommer Expert-butikk om noen måneder. Til høsten åpner Otto Betten og Helge Røv dørene til sin kjøpmannseide Expert i Oppistua bak Amfisenteret.

– Det er mange som har ønsket en slik kjede til senteret. Dette vil skape mer aktivitet, noe som er bra for Europris, bra for senteret og bra for Surnadal, sa Røv til lokalavisen Driva da etableringen ble kjent tidligere i år.