Epsons EB-W16SK

Pressemelding fra Epson 11. desember 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kostnadsvennlig 3D-projeksjon for en stor målgruppe

Epson, verdensledende innen projektormarkedet de siste 11 årene, lanserer sitt første stablede passive 3D-projektorsystem. Denne modellen gir en sterk og kostnadsvennlig 3D-opplevelse for en stor målgruppe, og er ideell for utdanningsinstitusjoner, museer, utstillinger og

hotellbransjen. Epson EB-W16SK har lav total eierkostnad (TCO), er kompatibel med alle 3D-signalformater, og sørger for at alle kan nyte sterk og levende 3D-projeksjon.

Epsons EB-W16SK er den eneste passive 3D-projektoren på markedet som er kompatibel med alle 3D-signalformater: side-ved-side, topp-og-bunn, bildepakking og bildesekvens. Dette gir brukerne fleksibilitet til å vise det bredeste tilgjengelige utvalget av 3D-innhold.

Epsons projektorsystem EB-W16SK består av to individuelle projektorenheter som er stablet sammen i et spesialdesignet feste. Projektorene er sammenkoblet via USB, med styre- og kontrollinnstilling, og de medfølgende polariseringsplatene er festet til hver linse. Når begge projeksjonene legges oppå hverandre, justeres bildene elektronisk ved hjelp av innstillingen for automatisk projektorjustering. Dette reduserer klargjøringstiden betraktelig.

Bildekvaliteten er sikret med Epsons 3LCD-teknologi, som gir nøyaktig gjengivelse av en bred

fargeskala. Dette sørger for naturlige og sterke bilder, og projektoren er derfor ideell for alt fra naturfagstimer til kunstutstillinger. Begge projektorene har like høy lysstyrke for hvitt og farget lys på 3000 lumen, noe som gir klare 3D-bilder i mange forskjellige typer omgivelseslys.  

Garet Day, produktsjef i Epson Europe, sier: "Dette er vårt første stablede passive 3D-projeksjonssystem noensinne, og vi har sørget for at målgrupper av alle størrelser kan nyte klart og levende 3D-innhold. Med en kombinasjon av passiv 3D-teknologi og kostnadsvennlige briller, tilbyr Epson EB-W16SK brukerne lave totale eierkostnader og er ideell for miljøer hvor store grupper vil nyte 3D-innhold."

EB-W16SK er i salg fra 1. januar 2013 til en anbefalt utsalgspris på kroner 12.328 eks. mva. Epsons polariserte 3D-briller har en anbefalt utsalgspris på kroner 516 eks. mva.

Powered by Labrador CMS