Netcom 4G bredbånd

Pressemelding fra NetCom 9. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

NetCom lanserer 4G Bredbånd – endelig et reelt alternativ til fast bredbånd

Nå lanserer NetCom 4G Bredbånd med inkluderte datamengder helt opptil 200 GB i måneden, som er en dobling av dagens tilbud. Dermed får kundene en fullverdig erstatning for bredbåndet hjemme, med høy fart, full fleksibilitet og ingen oppstartskostnad.

NetCom er først ute blant mobiloperatørene til å tilby så mye data, og gjør det også mulig for kundene å kjøpe ekstra kvoter til gode priser. Med 4G Bredbånd får kundene opptil 200 GB inkludert i måneden, noe som vil være nok for de aller fleste familier i Norge.

- Endelig får vi et reelt alternativ til ADSL, og med dette produktet utfordrer vi faste linjer, sier Hanne Løvstad, direktør for privatmarkedet i NetCom. - Vi opplever stadig økende etterspørsel etter mer data, og mange ønsker også mer fleksibilitet i sin bredbåndsløsning.

Med 4G Bredbånd trenger kundene bare ett bredbåndsabonnement. I tillegg til å bruke det hjemme, kan de enkelt ta det med seg når de for eksempel skal på hytta.

- Fleksibiliteten er også overlegen når det gjelder å komme raskt i gang, sier Løvstad. - Ruteren kan plasseres der man ønsker i huset, uavhengig av kabeluttak. Man trenger heller ikke montør for å komme i gang, det er bare å putte inn SIM-kortet og starte surfingen, uavhengig av hvor man befinner seg.

NetCom bygger for tiden ut 4G-nettet i stor skala over hele landet, og innen sommeren vil 90 prosent av befolkningen ha tilgang til 4G der de bor og ferdes. En landsdekkende hastighetstest utført av TNS Gallup kunne konkludere med at NetCom har det raskeste nettet for flest.

- Kundene ønsker 4G, som gir suverene hastigheter, også sammenlignet med fast bredbånd. Vi er trygge på dekningsutbyggingen vår, og opererer derfor som eneste operatør også med dekningsgaranti. Vi ser at når kundene først prøver produktet, er de fornøyd, sier Hanne Løvstad.

Powered by Labrador CMS