Panasonic DMC-TZ100 og DMC-TZ80

Pressemelding fra Panasonic 6. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Feriebilder i 4K

Med de nye lommevennlige reisekameraene fra Panasonic kan du sikre skarpe ferieminner i 4K-kvalitet under alle lysforhold.

Panasonic Lumix lanserer to nye 4K-kameraer - DMC-TZ100 som gjør det mulig å trekke ut stillbilder på 8 megapiksler fra videoopptak, samt zoom-kameraet DMC-TZ80.

Unikt 4K-kamera til den kravstore

TZ100 passer for deg som krever høy bildekvalitet også hjemme eller på tur. Kameraet har en 1" stor og lyssensitiv MOS-sensor som leverer skarpe og klare bilder på systemkamera-nivå selv ved høye ISO-innstillinger. Dette betyr at du er sikret gode bilder selv i skumringstimen eller i et dårlig belyst område. Sammen med 10x zoomområde, med en rekkevidde på 25-250mm (korresponderer med 35mm) og et Leica F2.8-5.9 –objektiv vil selv de minste detaljene ikke slippe unna.

Ønsker du å forevige familiens utflukter på video er TZ100 også designet for dette. Du trenger ikke å bekymre deg for at du går glipp av gode bilder mens du filmer. Du kan nemlig hente ut stillbilder på 8 megapiksler fra videoopptak uten å gå på kompromiss med kvaliteten.  

Kompakt, robust, zoom-sterkt og 4K

TZ80 veier kun 300 gram og passer til de som liker å pakke lett. Dette uten at du behøver å fire på kravene. Her får du 30x zoom med et Leica-objektiv (24-720mm) som fanger detaljer i 4K-kvalitet.

Begge kompaktkameraene er utstyrt med avansert teknologi og funksjoner som sikrer skarpe og fargeklare bilder, både på stranden i sterkt sollys og på en intim middag på kveldstid. 

Powered by Labrador CMS