Samsung SUHD 2016

Pressemelding fra Samsung 5. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung SUHD 2016

Årets serie SUHD-TV fra Samsung hever nivået ytterligere

Den nye serien SUHD-TV fra Samsung tilby den mest levende bildekvaliteten, stilrent design og de smarteste funksjonene noensinne. Quantum-dot skjermen gir en kraftig lysstyrke, eksepsjonelle kontraster og levende farger som er det besta Samsung noensinne har kunne tilbudt. Med nye 10-biters Quantum dot-display setter 2016-års serien SUHD-TV en ny standard for markedet med sin 1,000 nit HDR som skaper en dypere kontrast mellom lyse og mørke bilder og har et fargespekter på opp til en milliard detaljerte farger.

Ultra Black-teknikken hjelper til med å redusere lysrefleksjoner på tven for å forbedre bildekvaliteten med så lite refleksjoner som mulig. I serien ble  også KS9500 sluppet, med Bezel-less design,noe som muliggjør pent design fra alle vinkler. 2016-års smart-TV tilbyr et samlingspunkt for alt material man vil se. Gjennom Samsung Smart Control remote kan man navigere på en enkelt og smidig måte.

Powered by Labrador CMS