Sony 4K Handycam-serie

Pressemelding fra Sony 6. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

​Ta vare på livets fineste øyeblikk i 4K med Sonys nye Handycam -serie

De fineste øyeblikkene blir morgendagens vakreste minner med den nye Handycam serien med ny 4K[i] og to nye HD modeller

Avansert lydkvalitet

FDR-AX53 gir en høy bit-rate på 4K 100Mbps, ved hjelp XAVC S™ opptaksformat, som gjengir hvert bilde i 4K detalj.

Videokameraet kommer med en nylig tilpasset AF algoritme, «Fast Intelligent AF», som også finnes i Sonys α7S II. Dette optimaliserer kommunikasjon mellom objektivet og prosessoren for å oppnå fokushastigheter som er opp til 40 prosent raskere enn tidligere modeller, og mer presise bevegelser i motivet.

FDR-AX53 har en mikrofonfunksjon som samler lyd fra fem retninger, og vil dermed fange realistiske lyder og levere en mer realistisk følelse av atmosfære. På grunn av den forbedrede funksjonen er støynivået er redusert med 40 prosent, og stereo ytelsen er omtrent dobbelt så høy som tidligere modeller, noe som åpner for opptak i ulike miljøer.

Som det første handycam, kan FDR-AX53 kan gjøre opptak på 100fps i full HD, noe som betyr at du kan redigere slow motion opptak med gratis PC software, PlayMemories Home™.

Flere måter å fange og dele minnene

Sonys videokamera-serie i full HD ønsker også to nye medlemmer velkommen - HDR-CX625 og HDR-CX450. Som sine eldre søsken, byr de på en god vidvinkel på 26.8mm, som tillater at alle dine vakreste øyeblikk kan fanges opp. Begge de nye modellene drar nytte av bildestabiliseringsteknologier: 5-akse «Intelligent Active» modus hos HDR-CX625, og «Optical Steadyshot» med 5-akse «Intelligent Active» modus hos HDR-CX450. Teknologien sikrer svært detaljerte og skarpe opptak.

Handycam videokameraene tillater XAVC S 50Mbps høy bitrate opptak og har også Fast Intelligent AF, 5.1-kanals surround mikrofon og My Voice Cancelling. Dermed er suveren lydkvalitet garantert.

Ved hjelp av Sonys gratis PlayMemories Home™ PC-programvare, kan du organisere og redigere opptakene dine.

Direktesendinger

Alle de nye Handycam-modellene tillater live streaming via USTREAMTM, slik at du kan strømme HD-videoopptak og lyd fra Handycam-videokameraer via et trådløst tilgangspunkt. Nå kan du sikre at ingen, uansett hvor langt unna de måtte være, vil gå glipp av de avgjørende øyeblikkene.

Som alle produktene i Sonys Handycam-serie, har de nye modellene automatisk in-cam redigeringsfunksjon, Highlight Movie Maker, som plukker ut viktige øyeblikk i opptakene som latter, eller zoomer inn øyeblikk og monterer dem i kort-klipp uten behov for redigering. Du kan tilpasse med overgangseffekter og soundtrack musikk og enkelt dele din MP4-film på sosiale medier.

Sonys nye 4K Handycam vil være tilgjengelig fra mars 2016; full HD-videokameraene vil være tilgjengelige fra midten av februar 2016.

FDR-AX53 vil ha en veiledende pris på 10 500 kr, HDR-CX625 vil ha en veiledende pris på 5000 kr, HDR-CX450 vil ha en veiledende pris på 3500 kr. 

[i]3840 x 2160 pixels

[ii]Compared to FDR-AXP33/FDR-AX33

[iii]20x optical, 30x (4K)/ 40x (FHD) Clear Image Zoom

[iv]Available in HD recording only

Powered by Labrador CMS