TCL Xclusive S99-serie

Pressemelding fra TCL 6. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

På CES 2016 presenterer TCL en ny familie produkter som gir seeren en eksepsjonell hjemmeunderholdningsopplevelse

Verdens tredje største tv-merke lanserer nå "Xclusive" (S99-serien) med 4K-forbedringer, High-Dynamic Range-ytelse og Quantum Dot-teknologi for en ultimat tv-opplevelse samt nye, ultraslanke "Cityline" (S79-serien) for en eksepsjonell 4K-seeropplevelse 

TCL, en ledende kinesisk produsent av forbrukerelektronikk og en av verdens største tv-produsenter, lanserer i dag en ny familie QUHD-produkter, inkludert TCL Ultra HD 4K S99-serien, og presenterer samtidig sin TCL Ultra HD 4K S79-serie. De nye produktene har ledende High-Dynamic Range-ytelse (HDR) fra Dolby Vision, med klare, levende farger og kontraster, Quantum Dot-teknologi for eksepsjonell fargeoppløsning og skarphet samt avansert Ultra HD 4K-teknologi for et bredere utvalg av innholdsløsninger. I tillegg viser selskapet fram sin ledende 110-tommers, buede 4K UHD-TV, som selskapet allerede har mottatt en CES Innovation Award-pris for.

TCL “Xclusive” (S99-serien): En kombinasjon av beste bilde- og lydkvalitet, design og funksjon

Den nye Xclusive-serien (S99) forener den beste bildekvaliteten, høy lydkvalitet fra Harman Kardon og nordisk design med et kraftfullt lyd- og videosystem. Resultatet er en eksklusiv tv-opplevelse. Ved å integrere banebrytende HDR-skjermteknologi, Quantum Dot-teknologi og QUHD-oppløsning leverer 65" S99-serien en bred fargepalett (Wide Color Gamut) og en luminans på inntil 1000 nit, noe som gir bedre fargeoppløsning og skarphet. 

For å kunne tilby det nyeste innen HDR-teknologi har TCL samarbeidet med Dolby Vision og integrert Dolbys prisbelønte HDR-teknologi i sin S99-serie. Dolby Vision HDR har en luminans som er opptil 3 ganger mer intens enn det dagens vanlige UHD-tv-apparater byr på. Det gir realistiske farger og detaljer, mens det dype svartnivået gir uovertruffen intensitet og presisjon.

"Den nye Xclusive-serien (S99) kombinerer det aller siste innen tv-teknologi, blant annet HDR-ytelse, 4K-oppløsning og Quantum Dot-skjerm, slik at seeren får en unik kinoopplevelse i sitt eget hjem", sier Warren Wang, General Manager for Overseas Business Center, TCL Multimedia.

"Denne produktserien lever opp til TCLs løfte om å levere bransjeledende teknologi, elegant design og robuste innholdsløsninger – til en pris som faller i smak hos kundene."

I Europa kommer nye 65" TCL Xclusive (U65S9906) i butikkene i andre halvdel av 2016.

I tillegg har TV-en unike designelementer som gjør at den passer perfekt inn i omgivelsene. Med en 4K-skjerm på utrolige 110 tommer kan seeren virkelig fordype seg i skarpere, realistisk reproduserte bilder for en fantastisk underholdningsopplevelse. 

Powered by Labrador CMS