Panasonic TX-65CZ950

Pressemelding fra Panasonic 2. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

4K OLED-skjerm med Hollywood-standard

I dag lanserer Panasonic sin nye 4K OLED 65" UHD-flatskjerm. Skjermen leverer kvalitet og design godkjent av Hollywood, og setter en ny standard for sortnivå. 

Endelig kan man se film hjemme slik man ville sett dem på kino. Den nye 4K OLED-Tven TX-65CZ950 gir bilde uten forvrengning, der de individuelle dynamiske pikslene gir samme bilde som på kino.

Farger som på kinolerrettet

I utviklingen av denne nye 4K OLED-TVen ble ingenting overlatt til tilfeldighetene, og Hollywood-miljøet ble kontaktet for rådgivning i utviklingsprosessen. Mike Sowa, en av Hollywoods ledende fargedesignere, har dermed tunet og godkjent det endelige bildet på TX-65CZ950. 

- Ved å tilfredstille mine krav innenfor 4K-bilder beviser Panasonic at de mener alvor. Hos meg er det ikke rom for annet enn det aller beste. Jeg forteller historier med farger og kan ikke stå for en skjerm som ikke klarer å formidle min visjon. Panasonic sin nyeste 4K OLED-skjerm har en kvalitet som jeg ellers kun ville forventet fra profesjonelle skjermer, sier Mike Sowa.

Sort, sortere og absolutt sort

Vi har alltid siktet oss mot det dypeste sortnivået på våre skjermer – med OLED har vi kunnet gå til et enda dypere sortnivå enn tidligere, noe vi har kalt ”Absolute Black”. Det er erfaringene vi har gjort oss gjennom utvikling av plasma-skjermer som har kommet oss til gode i prosessen med å finne det mest nøyaktige sortnivået. Dette lykkes vi med på TX-65CZ950 der vi har inkludert alle detaljer i de mørke områdene slik at ingenting går tapt.

Det er ikke bare bildekvaliteten vi har jobbet hardt med på denne TV-en, men også rammen rundt. Denne er utformet i et stilrent desing med myke kurver beregnet til å passe inn i ethvert hjem. Dette er en TV vi er stolte av å kalle vårt nyeste flaggskip.

Powered by Labrador CMS