Acer Aspire V5- og E1-serie:

Pressemelding fra Acer 24. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer annonserer i dag at den nye Aspire V5-serien, som nylig ble lansert i New York, nå er tilgjengelig med AMD Elite Mobility og Elite Quad-core A-serie-prosessorer. Også Aspire E1-serien er nå tilgjengelig med den nye generasjonen AMD Mainstream APU.

Aspire V5: Fordi én størrelse ikke passer alle

Basert på livsstil og ytelsesbehov tilbys Aspire V5 med tre skjermstørrelser, 15,6 ", 14" eller 11,6", samt ulike fargealternativer. Alle konfigurasjoner leveres også med eller uten berøringsskjerm. For å gjøre skriving enklere og mer behagelig inkluderer V5-modellene med 15,6 "og 14" full-størrelse tastatur med 8 prosent større taster enn tidligere generasjoner. V5-modellen med 11,6 " har tastatur med samme størrelse som en typisk 13,3"-modell og gir optimal funksjonalitet selv på reise. Alle modellene har mulighet for fire- eller to-kjerne AMD A-serien prosessorer.

V5-serien er tilgjengelig med skjerm i HD (1366x768) eller Full-HD (1920x1080) med IPS-teknologi, noe som gir en utrolig levende og bred visningsvinkel. Utvalgte modeller leveres med AMD Radeon HD8750 dedikert grafikk, fire høyttalere og støttes av Dolby Home Theatre for krystallklar surround-lyd. For maksimal anvendelighet har V5-modellene flere tilkoblingsmuligheter, inkludert HDMI, USB 3.0-porter, SD-kortleser og valgfri Acer Converter, noe som gjør det enkelt å koble til ekstern skjerm, harddisk og andre enheter.

Den minste Aspire V5-modellen med 11,6 "

IPSHD-touch-skjerm (1366 x 768) er ideell for alle som ønsker en rimelig, tynn og super-lett bærbar PC for å ta med seg overalt. Med en vekt på kun 1,38 kg og mindre enn 20 mm tykk, er den ideell for reisende, barn eller studenter.

Aspire E1: Enkel for dagligbruk

Aspire E1 er tilgjengelig med to HD-skjermstørrelser (15,6 " og 14") som gjengir detaljrike og skarpe bilder når du ser på videoer eller bilder. Takket være HDMI-porten kan favorittfilmer vises på storskjerm.

Aspire E1-serien, som er tynnere enn tidligere modeller, leveres i stilig design med polert piano- eller klarinett-svart finish. De har en av de smaleste formfaktorene innenfor segmentet 15,6 " med innebygd CD/DVD til under 4000 kroner.Det elegante tastaturet er behagelig å bruke, mens det kompakte designet gjør de perfekte til å ta med seg overalt.

Pris og tilgjengelighet

Aspire V5 er tilgjengelig fra slutten av mai og med utsalgspris fra kr. 3390,- inkl. mva., mens Aspire E1 er tilgjengelig umiddelbart og starter på kr. 3390,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS