Acer K750

Presemelding fra Acer 7. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Acer lanserer verdens første 1080p hybrid-LED laserprojektor

Unik kvikksølvfri teknologi gir bedre lysstyrke, fargegjengivelse og lyskildelevetid

Acer K750 er verdens første 1080p-projektor med hybridlaser-LED-teknologi. Det forbedrer fargemetningen med 55 prosent og gir svært energibesparende projisering.

K750 benytter både LED- og laserlyskilder uten skadelige stoffer, som eksempelvis kvikksølv fra halogengasser. Den har også langt bedre fargelysstyrke sammenlignet med høytrykkslamper med kvikksølv. Teknologien øker også lyskildens levetid til 20000 timer i ExtremeECO-modus og gir så mye som 90 prosent strømbesparelse, noe som gir lavere kostnader over tid. Acer K750 er blant de mest miljøvennlige projektorene i markedet.

I tillegg gir den innovative hybridlysteknologien mulighet for fleksible fargeinnstillinger, bredere fargespekter samtidig som den forbedrer fargemetningen med opp til 85 prosent NTSC. Teknologien gir også utmerket fargegjengivelse gjennom de tre uavhengige fargelyskildene.

Lysstyrken på opp til 1500 lumens og kontrastratio på opp til 100000:1 gir flotte og skarpe bilder, mens full-HD-oppløsningen på 1080p innebærer at brukeren kan nyte HD-TV og Blu-ray-filmer i strålende kvalitet.

HDMI®-inngangen leverer digitalsignaler og multikanallyd og enkel tilkobling til høykvalitetspresentasjoner og – underholdning. I tillegg har Acer K750 minst to tilkoblinger for bruk av flere PC-er, inkludert D-Sub og HDMI®. Det gir fleksibel tilkobling og umiddelbart kildebytte.

For å forbedre brukeropplevelsen ytterligere har K750 instant on/off-teknologi. Det innebærer ingen nedkjølingsperiode når den slås av. Dette er en viktig produktivitetsegenskap spesielt i undervisnings- og forretningssegmentet. I tillegg synkroniserer og projiserer Acer SmartFormat-teknologien umiddelbart kilder i bredformat uten at man trenger å justere PC-ens oppløsning. Acer K750 har elegant, bærbart design i grått og hvitt. Kontrollpanelet er plassert på den slanke metalloverflaten mens ventilasjonsgrillens kurver gir ytterligere sofistikert design.

Priser og tilgjengelighet:

Acer K750 har en veiledende utsalgspris på kroner 16.990 inkl. mva og er forventet i salg i september.

Powered by Labrador CMS