GoPro Hero4 Session

Pressemelding fra GoPro 17. juli 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

GoPro lanserer vanntett minimodell uten undervannshus

GoPro lanserer HERO4 Session, som er 50 prosent mindre og 40 prosent lettere enn sine forgjengere. Kameraet kombinerer støtsikkert, ultrakompakt og vanntett design med en enkel One-Button Control, for å enkelt kunne fange minneverdige øyeblikk i vann og på land. Lyden er også forbedret.

GoPro, Inc. (NASDAQ:GPRO), presenterer HERO4 Session – det minste, letteste og lettanvendelige GoPro-kameraet hittil. HERO4 Session er 50 prosent mindre og 40 prosent lettere enn bestselgerne HERO4 Black og Silver, har helt nytt design og selvsagt GoPros Emmy®-belønnede bildekvalitet. HERO4 Session har et støtsikkert og vanntett kamerahus som gjør at du ikke lenger trenger å et separat deksel som beskytter kameraet. Det har også énknapps ”One-Button Control” som gjør det lettere enn noen gang å ta fantastiske bilder og videoer. HERO4 Session er tilgjengelig hos autoriserte forhandlere og på GoPro.com fra 12. juli.

Med HERO4 Session har vi utviklet det minste, letteste og mest brukervennlige GoPro-kameraet noensinne, sier Nicholas Woodman, gründer og VD hos GoPro. Jeg har gledet meg til å få presentere dette kameraet, som kombinerer det beste av vår teknologi med høy brukervennlighet. Nå gleder jeg meg til å begynne å bruke mitt eksemplar offentlig.

HERO4 Session filmer i GoPro-kvalitet på 1080p60, 720p100 og 1440p30, og i singel-, burst-, eller time lapse-modus med 8 megapiksler. Kameraet har mange av de innovative funksjonene som finnes i HERO4 Black og Silver, som for eksempel vidvinkelobjektivet SuperView™. Protune øker bitraten. Auto Low Light justerer bildehastigheten for et optimalt resultat - til og med i svakt lys. Det finnes også et utvidet oppsett av innstillinger og kontrollfunksjoner for dem som anvender GoPro-appen eller fjernkontrollen Smart Remote.

HERO4 Session manøvreres med knapper, og er svært enkelt å bruke. Et kort knappetrykk aktiverer videoinnspilling. Et langt trykk starter kameraet og Time Lapse-fotografering. Ytterligere ett trykk lagrer foto eller videomaterialet og slår deretter av kameraet.  Denne løsningen sparer tid og gjør det enda lettere å fange livets mest minnesverdige stunder.   

HERO4 Session er bygd etter GoPros velkjente og robuste standard, og er vanntett ned til 10 meters dybde. Kameraet har også en innovativ løsning når det kommer til lydopptak. HERO4 Session er utrustet med doble mikrofoner slik ta kameraet kan velge hvilken mikrofon som skal spille inn lyden for å redusere brus under opptak i sterk vind. Også under vann er lydkvaliteten, forbedret, fordi kameraet ikke har et separat vanntett hus som eller ofte kan dempe lyden og påvirke lydinnspillingen. 

– Vi i GoPro mener at lydkvaliteten er like viktig som bildekvaliteten. Vi gleder oss over fremskrittene vi har gjort med HERO4 Session når det gjelder lydinnspilling under vann og i sterk vind. Det er utrolig hva dette lille kameraet kan gjøre, sier Woodman.

HERO4 Session

• Profesjonell kvalitet med videoinnspilling i 1080p60, 720p100, og 1440p30

• Vanntett ned til 10 meter, ikke nødvendig med separat undervannshus

• Enkel one-button control: Håndtering med ett knappetrykk

• Tar bilder med 8 megapiksler i singel-, burst-, eller time lapse-modus

• Kompatibelt med tidligere GoPro-tilbehør og fester

• Doble mikrofoner som forbedrer lydopptak under hard vind og under vann

• Innebygget Wi-Fi og Bluetooth gjør at du kan koble til GoPro-appen og fjernkontrollen ”Smart Remote”

• Automatisk bilderotering som korrigerer bildet under innspilling

• Kommer med standardfester og ”low-profile”-fester for fleksibel montering

• Et ’Ball Joint Buckle’-feste (feste med innebygd kule som muliggjør rotasjon i 360˚) inngår også som standard

Hero4 Session er tilgjengelig hos autoriserte forhandlere og på GoPro.com fra 12. juli 2015.

Powered by Labrador CMS